Nabeschouwing Torino - Venezia (1-2) || Serie A 2021/2022

Zaterdag 12 februari 2022 - 20:45 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Torino het zaterdag 12 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Venezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Venezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Venezia (1-2)

Het Serie A duel tussen Torino en Venezia is onder leiding van scheidsrechter Antonio Giua geëindigd in een 1-2 overwinning voor Venezia. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Torino kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van J. Brekalo. Venezia kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Haps, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette D. Crnigoj zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Venezia de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 98e minuut werd D. Okereke van Venezia met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Venezia het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antonio Giua, waardoor Venezia dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Torino - Venezia 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Venezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Venezia Gele kaart voor G. Busio Venezia
5' Doelpunt Torino Doelpunt J. Brekalo met assist van W. Singo Torino 1-0
38' Doelpunt Venezia Doelpunt R. Haps met assist van D. Crnigoj Venezia 1-1
46' Doelpunt Venezia Doelpunt D. Crnigoj met assist van M. Aramu Venezia 1-2
48' Gele kaart Torino Gele kaart voor K. Djidji Torino
55' Wissel Venezia Wissel T. Tessmann voor G. Busio Venezia
71' Wissel Torino Wissel A. Belotti voor A. Sanabria Torino
71' Wissel Torino Wissel M. Warming voor M. Pjaca Torino
71' Wissel Torino Wissel D. Zima voor K. Djidji Torino
72' Wissel Torino Wissel C. Ansaldi voor W. Singo Torino
72' Wissel Venezia Wissel L. Fiordilino voor M. Cuisance Venezia
74' Gele kaart Torino Gele kaart voor I. Juric Torino
77' Wissel Venezia Wissel J. Nsame voor T. Henry Venezia
77' Wissel Venezia Wissel D. Peretz voor M. Aramu Venezia
82' Gele kaart Venezia Gele kaart voor M. Caldara Venezia
86' Wissel Torino Wissel S. Zaza voor M. Vojvoda Torino
87' Gele kaart Torino Gele kaart voor Bremer Torino
89' Gele kaart Venezia Gele kaart voor E. Ampadu Venezia
90' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Belotti Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel A. Belotti Torino
98' Rode kaart Venezia Rode kaart voor D. Okereke Venezia
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Venezia
Opstellingen Torino - Venezia
De opstellingen van Torino en Venezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Venezia zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Venezia

Torino en Venezia treffen elkaar in de 25e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Giua en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Venezia in de Serie A vond plaats op 27 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Torino 0
Winst Venezia 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 10e positie staat, terwijl we Venezia terugvinden op de 18e plaats.