Nabeschouwing Udinese - Genoa (0-0) || Serie A

Zondag 28 november 2021 - 12:30 uur

In de Serie A neemt Udinese het zondag 28 november 2021 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Genoa (0-0)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Udinese en Genoa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Udinese en Genoa gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Udinese, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Francesco Meraviglia niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Udinese - Genoa
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
16
9
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
130
102
Gevaarlijke aanvallen
62
29
Passes
364
508
Overtredingen
18
11
Buitenspel
3
0
Corners
8
1
Wissels
5
4
LIVE Udinese - Genoa 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Wissel Udinese Wissel I. Pussetto voor R. Pereyra Udinese
40' Gele kaart Genoa Gele kaart voor J. Vasquez Genoa
44' Gele kaart Genoa Gele kaart voor S. Sabelli Genoa
47' Gele kaart Udinese Gele kaart voor N. Molina Udinese
46' Wissel Udinese Wissel L. Samardzic voor B. Nuytinck Udinese
55' Wissel Udinese Wissel N. Perez voor N. Molina Udinese
55' Wissel Udinese Wissel J. Makengo voor T. Arslan Udinese
56' Gele kaart Udinese Gele kaart voor J. Makengo Udinese
58' Wissel Genoa Wissel P. Ghiglione voor S. Sabelli Genoa
73' Wissel Genoa Wissel G. Pandev voor F. Bianchi Genoa
73' Wissel Genoa Wissel Hernani voor M. Badelj Genoa
85' Wissel Udinese Wissel I. Success voor G. Deulofeu Udinese
86' Gele kaart Genoa Gele kaart voor P. Ghiglione Genoa
86' Gele kaart Udinese Gele kaart voor I. Pussetto Udinese
90' Wissel Genoa Wissel A. Toure voor S. Sturaro Genoa
91' Gele kaart Genoa Gele kaart voor N. Rovella Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Genoa
Opstellingen Udinese - Genoa
De opstellingen van Udinese en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Genoa

Udinese en Genoa treffen elkaar in de 14e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francesco Meraviglia en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Genoa in de Serie A vond plaats op 13 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Udinese favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Genoa slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Udinese 10
Winst Genoa 9
Gelijkspel 9
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 16e positie staat, terwijl we Genoa terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Udinese - Genoa Opstelling Udinese Opstelling Genoa Live Udinese - Genoa Live Udinese - Genoa kijken Udinese - Genoa kijken Live Udinese - Genoa stream Udinese - Genoa Fox Sports Nabeschouwing Udinese - Genoa Uitslag Udinese - Genoa Statistieken Udinese - Genoa Serie A 2021/2022 Udinese - Genoa wedden Udinese - Genoa gokken Udinese - Genoa Unibet