Nabeschouwing Udinese - Sassuolo (3-2) || Serie A 2021/2022

Zondag 7 november 2021 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Udinese het zondag 7 november 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Sassuolo (3-2)

Het Serie A duel tussen Udinese en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Federico Dionisi geëindigd in een 3-2 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door G. Deulofeu, waarmee Udinese met 1-0 de leiding nam. Sassuolo kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Berardi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 28e minuut zette D. Frattesi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sassuolo de leiding in de wedstrijd nam.

Na 39 minuten was het D. Frattesi die de bal in eigen doel werkte, waardoor Udinese op 2-2 kwam te staan. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Udinese dat in de 51e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Beto de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd. Na 89 minuten kon J. Makengo van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Udinese het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Federico Dionisi bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Udinese.

LIVE Udinese - Sassuolo 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Udinese Gele kaart voor T. Arslan Udinese
8' Doelpunt Udinese Doelpunt G. Deulofeu met assist van R. Becao Udinese 1-0
15' Doelpunt Sassuolo Doelpunt D. Berardi Sassuolo 1-1
16' Wissel Udinese Wissel J. Makengo voor T. Arslan Udinese
28' Doelpunt Sassuolo Doelpunt D. Frattesi met assist van Rogerio Sassuolo 1-2
36' Wissel Udinese Wissel I. Udogie voor Samir Udinese
38' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor G. M. Ferrari Sassuolo
39' Eigen doelpunt Udinese Eigen doelpunt D. Frattesi Udinese 2-2
51' Doelpunt Udinese Doelpunt Beto met assist van R. Pereyra Udinese 3-2
67' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Muldur Sassuolo
71' Wissel Sassuolo Wissel Matheus Henrique voor F. Magnanelli Sassuolo
71' Wissel Sassuolo Wissel G. Scamacca voor H. J. Traore Sassuolo
82' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor A. Consigli Sassuolo
84' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Beto Udinese
86' Gele kaart Udinese Gele kaart voor J. Makengo Udinese
87' Wissel Sassuolo Wissel A. Harroui voor D. Frattesi Sassuolo
88' Wissel Udinese Wissel I. Success voor Beto Udinese
89' Tweede gele kaart Udinese Tweede gele kaart voor J. Makengo Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Sassuolo
Opstellingen Udinese - Sassuolo
De opstellingen van Udinese en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Sassuolo

Udinese en Sassuolo treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico Dionisi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 6 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Udinese favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Sassuolo slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Udinese 6
Winst Sassuolo 4
Gelijkspel 6
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 15e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 13e plaats.