Nabeschouwing Udinese - Torino (2-0) || Serie A 2021/2022

Zondag 6 februari 2022 - 18:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Udinese het zondag 6 februari 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Torino (2-0)

Het Serie A duel tussen Udinese en Torino is onder leiding van scheidsrechter Antonio Rapuano geëindigd in een 2-0 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor R. Mandragora van Torino. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 92e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 93 minuten was het N. Molina die Udinese op een 1-0 voorsprong zette. Vlak voor tijd werd de stand 2-0 doordat I. Pussetto van Udinese een penalty wist te benutten in de 97e minuut.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Udinese.

LIVE Udinese - Torino 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Lukic Torino
36' Gele kaart Udinese Gele kaart voor M. Jajalo Udinese
52' Wissel Torino Wissel T. Pobega voor A. Buongiorno Torino
65' Gele kaart Torino Gele kaart voor R. Mandragora Torino
66' Gele kaart Udinese Gele kaart voor B. Soppy Udinese
67' Gele kaart Udinese Gele kaart voor T. Arslan Udinese
67' Gele kaart Torino Gele kaart voor W. Singo Torino
71' Wissel Udinese Wissel I. Pussetto voor I. Success Udinese
71' Wissel Torino Wissel P. Pellegri voor A. Sanabria Torino
72' Gele kaart Torino Gele kaart voor D. Praet Torino
81' Wissel Udinese Wissel N. Molina voor B. Soppy Udinese
81' Wissel Udinese Wissel Walace voor T. Arslan Udinese
92' Tweede gele kaart Torino Tweede gele kaart voor R. Mandragora Torino
93' Doelpunt Udinese Doelpunt N. Molina Udinese 1-0
97' Penalty Udinese Penalty I. Pussetto Udinese 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Torino
Opstellingen Udinese - Torino
De opstellingen van Udinese en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Torino zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Torino

Udinese en Torino treffen elkaar in de 24e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Rapuano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Torino in de Serie A vond plaats op 22 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Torino favoriet. 11 keer wist de ploeg van Udinese te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Udinese. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Udinese 10
Winst Torino 11
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 15e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.