Nabeschouwing Empoli - Spezia (2-2) || Serie A 2022/2023

Zaterdag 11 februari 2023 - 15:00 uur



In de Serie A 2022/2023 neemt Empoli het zaterdag 11 februari 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Spezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Spezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Spezia (2-2)

De Serie A 2022/2023 wedstrijd tussen Empoli en Spezia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Empoli - Spezia
Goals
2
2
LIVE Empoli - Spezia 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Spezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Spezia
Opstellingen Empoli - Spezia

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Empoli - Spezia

Empoli en Spezia treffen elkaar in de 22e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Giua en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Spezia in de Serie A vond plaats op 14 augustus 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spezia. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Spezia favoriet. 1 keer wist de ploeg van Empoli te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Empoli. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Empoli 0
Winst Spezia 1
Gelijkspel 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Empoli op een 12e positie staat, terwijl we Spezia terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Empoli - Spezia Opstelling Empoli Opstelling Spezia Live Empoli - Spezia Live Empoli - Spezia kijken Empoli - Spezia kijken Live Empoli - Spezia stream Empoli - Spezia Fox Sports Nabeschouwing Empoli - Spezia Uitslag Empoli - Spezia Statistieken Empoli - Spezia Serie A 2022/2023 Empoli - Spezia wedden Empoli - Spezia gokken Empoli - Spezia Unibet