Nabeschouwing Fiorentina - Torino (0-1) || Serie A 2022/2023

Zaterdag 21 januari 2023 - 20:45 uur



In de Serie A 2022/2023 neemt Fiorentina het zaterdag 21 januari 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Torino (0-1)

Het Serie A duel tussen Fiorentina en Torino is onder leiding van scheidsrechter Federico Dionisi geëindigd in een 0-1 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Torino
LIVE Fiorentina - Torino 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Torino
Opstellingen Fiorentina - Torino

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fiorentina - Torino

Fiorentina en Torino treffen elkaar in de 19e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico Dionisi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Torino in de Serie A vond plaats op 10 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Fiorentina favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Torino slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fiorentina 13
Winst Torino 4
Gelijkspel 9
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fiorentina op een 9e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fiorentina - Torino Opstelling Fiorentina Opstelling Torino Live Fiorentina - Torino Live Fiorentina - Torino kijken Fiorentina - Torino kijken Live Fiorentina - Torino stream Fiorentina - Torino Fox Sports Nabeschouwing Fiorentina - Torino Uitslag Fiorentina - Torino Statistieken Fiorentina - Torino Serie A 2022/2023 Fiorentina - Torino wedden Fiorentina - Torino gokken Fiorentina - Torino Unibet