Nabeschouwing Inter Milan - Sampdoria (3-0) || Serie A 2022/2023

Zaterdag 29 oktober 2022 - 20:45 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Inter Milan het zaterdag 29 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Inter Milan - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Sampdoria (3-0)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Sampdoria is onder leiding van scheidsrechter Luca Massimi geëindigd in een 3-0 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door S. de Vrij, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. Inter vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Barella op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut volgde een derde treffer van Inter, waarmee J. Correa zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luca Massimi, waardoor Inter Milan dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Inter Milan - Sampdoria 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor G. Yepes Sampdoria
21' Doelpunt Inter Doelpunt S. de Vrij met assist van H. Calhanoglu Inter 1-0
40' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor O. Colley Sampdoria
44' Doelpunt Inter Doelpunt N. Barella met assist van A. Bastoni Inter 2-0
46' Wissel Sampdoria Wissel R. Vieira voor G. Yepes Sampdoria
52' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor F. Djuricic Sampdoria
52' Wissel Sampdoria Wissel V. Verre voor G. Villar Sampdoria
57' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor V. Verre Sampdoria
61' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor M. Gabbiadini Sampdoria
63' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Bastoni Inter
66' Wissel Sampdoria Wissel I. Pussetto voor F. Caputo Sampdoria
67' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor B. Amione Sampdoria
68' Wissel Inter Wissel J. Correa voor E. Dzeko Inter
68' Wissel Inter Wissel R. Lukaku voor L. Martinez Inter
69' Wissel Inter Wissel F. Acerbi voor A. Bastoni Inter
73' Doelpunt Inter Doelpunt J. Correa met assist van F. Acerbi Inter 3-0
78' Wissel Sampdoria Wissel T. Rincon voor F. Djuricic Sampdoria
78' Wissel Sampdoria Wissel D. Montevago voor M. Gabbiadini Sampdoria
79' Wissel Inter Wissel R. Bellanova voor D. Dumfries Inter
83' Wissel Inter Wissel K. Asllani voor H. Calhanoglu Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Sampdoria
Opstellingen Inter Milan - Sampdoria
De opstellingen van Inter Milan en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Sampdoria

Inter Milan en Sampdoria treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Massimi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Sampdoria in de Serie A vond plaats op 22 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 18 keer te winnen, terwijl Sampdoria slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Inter Milan 18
Winst Sampdoria 5
Gelijkspel 9
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 8e positie staat, terwijl we Sampdoria terugvinden op de 18e plaats.