Nabeschouwing Juventus - Salernitana (2-2) || Serie A 2022/2023

Zondag 11 september 2022 - 20:45 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Juventus het zondag 11 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Salernitana. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Salernitana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Salernitana (2-2)

De Serie A 2022/2023 wedstrijd tussen Juventus en Salernitana geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door A. Candreva, waarmee Salernitana met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 50e minuut voor dat Salernitana via K. Piatek op 0-2 kwam te staan. In de 51e minuut wist Juventus de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Bremer.

Juventus kreeg een penalty toegewezen in de 93e minuut, die werd genomen door L. Bonucci. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-2 op het scorebord bleef staan. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat L. Bonucci van Juventus de 2-2 maakte in de 93e minuut. Na 96 minuten kon A. Milik van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Juventus het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. In de 98e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het F. Fazio van Salernitana die voortijdig moest vertrekken. In de 98e minuut werd opnieuw een rode kaart getrokken. Dit keer moest M. Allegri van Juventus vroegtijdig het veld verlaten. Na 90 minuten moest opnieuw een speler het veld verlaten. Dit keer was het J. Cuadrado van Juventus die van de scheidsrechter een rode kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Juventus - Salernitana 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Salernitana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Salernitana Doelpunt A. Candreva met assist van P. Mazzocchi Salernitana 0-1
27' Gele kaart Juventus Gele kaart voor L. Paredes Juventus
32' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Kean Juventus
38' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor G. Maggiore Salernitana
49' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Bremer Juventus
50' Penalty Salernitana Penalty K. Piatek Salernitana 0-2
46' Wissel Juventus Wissel A. Milik voor M. Kean Juventus
51' Doelpunt Juventus Doelpunt Bremer met assist van F. Kostic Juventus 1-2
53' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor F. Fazio Salernitana
55' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor K. Piatek Salernitana
61' Wissel Salernitana Wissel E. Botheim voor K. Piatek Salernitana
62' Wissel Juventus Wissel Alex Sandro voor M. De Sciglio Juventus
62' Wissel Juventus Wissel N. Fagioli voor F. Miretti Juventus
72' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor L. Sepe Salernitana
78' Wissel Juventus Wissel Danilo voor F. Kostic Juventus
81' Wissel Salernitana Wissel F. Bonazzoli voor B. Dia Salernitana
81' Wissel Salernitana Wissel G. Kastanos voor G. Maggiore Salernitana
83' Gele kaart Juventus Gele kaart voor A. Milik Juventus
85' Wissel Juventus Wissel M. Soule voor W. McKennie Juventus
93' Penalty gemist Juventus Penalty gemist L. Bonucci Juventus
93' Doelpunt Juventus Doelpunt L. Bonucci Juventus 2-2
95' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Milik Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel A. Milik Juventus
96' Tweede gele kaart Juventus Tweede gele kaart voor A. Milik Juventus
98' Rode kaart Salernitana Rode kaart voor F. Fazio Salernitana
98' Rode kaart Juventus Rode kaart voor M. Allegri Juventus
99' Rode kaart Juventus Rode kaart voor J. Cuadrado Juventus
100' Wissel Salernitana Wissel N. Gyomber voor E. Botheim Salernitana
100' Wissel Salernitana Wissel J. Sambia voor T. Vilhena Salernitana
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Salernitana
Opstellingen Juventus - Salernitana
De opstellingen van Juventus en Salernitana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Salernitana zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Salernitana

Juventus en Salernitana treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matteo Marcenaro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Salernitana in de Serie A vond plaats op 20 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Salernitana slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Juventus 2
Winst Salernitana 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 9e positie staat, terwijl we Salernitana terugvinden op de 10e plaats.