Nabeschouwing Lazio - Udinese (0-0) || Serie A 2022/2023

Zondag 16 oktober 2022 - 15:00 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Lazio het zondag 16 oktober 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Lazio - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Udinese (0-0)

De Serie A 2022/2023 wedstrijd tussen Lazio en Udinese geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Lazio en Udinese gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Lazio, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Andrea Colombo niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Lazio - Udinese 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Rodrigo Becao Udinese
29' Wissel Lazio Wissel Pedro voor C. Immobile Lazio
54' Gele kaart Udinese Gele kaart voor N. Perez Udinese
62' Wissel Udinese Wissel S. Lovric voor L. Samardzic Udinese
62' Wissel Udinese Wissel I. Success voor Beto Udinese
63' Wissel Udinese Wissel E. Ebosse voor Rodrigo Becao Udinese
65' Wissel Lazio Wissel Luis Alberto voor D. Cataldi Lazio
70' Wissel Udinese Wissel T. Arslan voor J. Makengo Udinese
74' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Milinkovic-Savic Lazio
79' Gele kaart Udinese Gele kaart voor S. Lovric Udinese
83' Wissel Udinese Wissel K. Ehizibue voor D. Udogie Udinese
88' Wissel Lazio Wissel M. Cancellieri voor Felipe Anderson Lazio
93' Gele kaart Udinese Gele kaart voor K. Ehizibue Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Udinese
Opstellingen Lazio - Udinese
De opstellingen van Lazio en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - Udinese

Lazio en Udinese treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andrea Colombo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Udinese in de Serie A vond plaats op 20 februari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 33 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Udinese slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lazio 16
Winst Udinese 8
Gelijkspel 9
Totaal 33

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lazio op een 3e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 4e plaats.