Nabeschouwing Napoli - Sassuolo (4-0) || Serie A 2022/2023

Zaterdag 29 oktober 2022 - 15:00 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Napoli het zaterdag 29 oktober 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Napoli.

Via de Napoli - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Sassuolo (4-0)

Het Serie A duel tussen Napoli en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Antonio Rapuano geëindigd in een 4-0 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Napoli kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van V. Osimhen. Napoli vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Osimhen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut volgde een derde treffer van Napoli, waarmee K. Kvaratskhelia zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Napoli in de 77e minuut, nadat V. Osimhen de 4-0 wist te scoren. In de 84e minuut moest Sassuolo verder met een man minder, nadat A. Lauriente een tweede gele kaart kreeg.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Napoli.

LIVE Napoli - Sassuolo 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Napoli Doelpunt V. Osimhen met assist van K. Kvaratskhelia Napoli 1-0
19' Doelpunt Napoli Doelpunt V. Osimhen met assist van K. Kvaratskhelia Napoli 2-0
36' Doelpunt Napoli Doelpunt K. Kvaratskhelia met assist van M. Rui Napoli 3-0
46' Wissel Sassuolo Wissel H. J. Traore voor E. K. Ceide Sassuolo
56' Wissel Napoli Wissel T. Ndombele voor A. Z. Anguissa Napoli
56' Wissel Napoli Wissel E. Elmas voor P. Zielinski Napoli
65' Wissel Sassuolo Wissel A. Alvarez voor A. Pinamonti Sassuolo
65' Wissel Sassuolo Wissel Matheus Henrique voor K. Thorstvedt Sassuolo
71' Wissel Napoli Wissel G. Raspadori voor K. Kvaratskhelia Napoli
75' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Lopez Sassuolo
76' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor A. Lauriente Sassuolo
77' Doelpunt Napoli Doelpunt V. Osimhen Napoli 4-0
79' Wissel Napoli Wissel D. Demme voor S. Lobotka Napoli
79' Wissel Napoli Wissel A. Zanoli voor G. Di Lorenzo Napoli
80' Wissel Sassuolo Wissel P. Obiang voor M. Lopez Sassuolo
84' Tweede gele kaart Sassuolo Tweede gele kaart voor A. Lauriente Sassuolo
86' Wissel Sassuolo Wissel A. Harroui voor D. Frattesi Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Sassuolo
Opstellingen Napoli - Sassuolo
De opstellingen van Napoli en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Sassuolo

Napoli en Sassuolo treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Rapuano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 30 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Napoli favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Sassuolo slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Napoli 9
Winst Sassuolo 2
Gelijkspel 7
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 1e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 9e plaats.