Nabeschouwing Salernitana - Cremonese (2-2) || Serie A 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 15:00 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Salernitana het zaterdag 5 november 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cremonese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Arechi in Salerno.

Via de Salernitana - Cremonese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salernitana - Cremonese (2-2)

De Serie A 2022/2023 wedstrijd tussen Salernitana en Cremonese geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Salernitana kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van K. Piatek. Cremonese kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Okereke, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 38e minuut zette L. Coulibaly zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Salernitana de leiding in de wedstrijd nam.

Cremonese kreeg een penalty toegewezen in de 89e minuut, die werd genomen door D. Ciofani. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-1 op het scorebord bleef staan. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat D. Ciofani van Cremonese de 2-2 maakte in de 89e minuut.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Salernitana - Cremonese 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salernitana - Cremonese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Salernitana Doelpunt K. Piatek Salernitana 1-0
8' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor F. Fazio Salernitana
12' Doelpunt Cremonese Doelpunt D. Okereke met assist van F. Tsadjout Cremonese 1-1
38' Doelpunt Salernitana Doelpunt L. Coulibaly met assist van A. Candreva Salernitana 2-1
40' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor J. Hendry Cremonese
44' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor L. Sernicola Cremonese
51' Wissel Salernitana Wissel L. Pirola voor M. Lovato Salernitana
66' Wissel Salernitana Wissel T. Vilhena voor A. Candreva Salernitana
66' Wissel Salernitana Wissel F. Bonazzoli voor K. Piatek Salernitana
67' Wissel Cremonese Wissel L. Zanimacchia voor C. Buonaiuto Cremonese
67' Wissel Cremonese Wissel E. Valeri voor G. Quagliata Cremonese
76' Wissel Cremonese Wissel D. Ciofani voor F. Tsadjout Cremonese
76' Wissel Cremonese Wissel F. Afena-Gyan voor D. Okereke Cremonese
80' Wissel Cremonese Wissel M. Castagnetti voor S. Meite Cremonese
81' Wissel Salernitana Wissel E. Bohinen voor I. Radovanovic Salernitana
81' Wissel Salernitana Wissel E. Botheim voor B. Dia Salernitana
89' Penalty gemist Cremonese Penalty gemist D. Ciofani Cremonese
89' Doelpunt Cremonese Doelpunt D. Ciofani Cremonese 2-2
90' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor L. Sepe Salernitana
Video hoogtepunten en samenvatting Salernitana - Cremonese
Opstellingen Salernitana - Cremonese
De opstellingen van Salernitana en Cremonese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salernitana gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cremonese zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Salernitana - Cremonese

Salernitana en Cremonese treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matteo Marchetti en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Salernitana en Cremonese elkaar treffen in de Serie A.

Winst Salernitana 0
Winst Cremonese 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salernitana op een 10e positie staat, terwijl we Cremonese terugvinden op de 20e plaats.