Voorbeschouwing Sassuolo - Lecce (0-0) || Serie A

Zaterdag 20 augustus 2022 - 20:45 uur

In de Serie A neemt Sassuolo het zaterdag 20 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lecce. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio nell'Emilia.

Via de Sassuolo - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Sassuolo - Lecce 0-0

Vanaf zaterdag 20 augustus 2022 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Sassuolo - Lecce volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 6 dagen, 11 uur, 32 minuten en 52 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Lecce
Opstellingen Sassuolo - Lecce

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sassuolo - Lecce

Sassuolo en Lecce treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Lecce in de Serie A vond plaats op 4 juli 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sassuolo. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Sassuolo favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lecce slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sassuolo 1
Winst Lecce 0
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 15e positie staat, terwijl we Lecce terugvinden op de 17e plaats.

Tags
Sassuolo - Lecce Opstelling Sassuolo Opstelling Lecce Live Sassuolo - Lecce Live Sassuolo - Lecce kijken Sassuolo - Lecce kijken Live Sassuolo - Lecce stream Sassuolo - Lecce Fox Sports Nabeschouwing Sassuolo - Lecce Uitslag Sassuolo - Lecce Statistieken Sassuolo - Lecce Serie A 2022/2023 Sassuolo - Lecce wedden Sassuolo - Lecce gokken Sassuolo - Lecce Unibet