Nabeschouwing Torino - Juventus (0-1) || Serie A 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 18:00 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Torino het zaterdag 15 oktober 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Juventus (0-1)

Het Serie A duel tussen Torino en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 0-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door D. Vlahovic, waarmee Juventus met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Juventus dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Juventus uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Torino - Juventus 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Wissel Juventus Wissel L. Bonucci voor Bremer Juventus
60' Gele kaart Torino Gele kaart voor K. Linetty Torino
70' Wissel Torino Wissel P. Pellegri voor N. Radonjic Torino
73' Wissel Juventus Wissel A. Milik voor M. Kean Juventus
74' Doelpunt Juventus Doelpunt D. Vlahovic met assist van Danilo Juventus 0-1
78' Wissel Torino Wissel Y. Karamoh voor K. Linetty Torino
78' Wissel Torino Wissel W. Singo voor O. Aina Torino
79' Wissel Torino Wissel D. Zima voor K. Djidji Torino
90' Wissel Juventus Wissel L. Paredes voor D. Vlahovic Juventus
94' Gele kaart Torino Gele kaart voor V. Lazaro Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Juventus
Opstellingen Torino - Juventus
De opstellingen van Torino en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Juventus zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Juventus

Torino en Juventus treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Juventus in de Serie A vond plaats op 18 februari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 18 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Torino. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Torino 1
Winst Juventus 18
Gelijkspel 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 11e positie staat, terwijl we Juventus terugvinden op de 8e plaats.