Nabeschouwing Udinese - Milan (3-1) || Serie A 2022/2023

Zaterdag 18 maart 2023 - 20:45 uur



In de Serie A 2022/2023 neemt Udinese het zaterdag 18 maart 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Milan (3-1)

Het Serie A duel tussen Udinese en Milan is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 3-1 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Udinese - Milan
Goals
3
1
LIVE Udinese - Milan 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Milan
Opstellingen Udinese - Milan

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Udinese - Milan

Udinese en Milan treffen elkaar in de 27e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Milan in de Serie A vond plaats op 13 augustus 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 35 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 17 keer wist de ploeg van Udinese te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Udinese. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Udinese 9
Winst Milan 17
Gelijkspel 9
Totaal 35

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 11e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Udinese - Milan Opstelling Udinese Opstelling Milan Live Udinese - Milan Live Udinese - Milan kijken Udinese - Milan kijken Live Udinese - Milan stream Udinese - Milan Fox Sports Nabeschouwing Udinese - Milan Uitslag Udinese - Milan Statistieken Udinese - Milan Serie A 2022/2023 Udinese - Milan wedden Udinese - Milan gokken Udinese - Milan Unibet