Voorbeschouwing Cagliari - Napoli (0-0) || Serie A 2023/2024

Zondag 25 februari 2024 - 15:00 uurIn de Serie A 2023/2024 neemt Cagliari het zondag 25 februari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Cagliari - Napoli 0-0

Vanaf zondag 25 februari 2024 om 15:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Cagliari - Napoli volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 8 uur, 41 minuten en 24 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Napoli
Opstellingen Cagliari - Napoli

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cagliari - Napoli

Cagliari en Napoli treffen elkaar in de 26e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Pairetto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Napoli in de Serie A vond plaats op 16 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 17 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Cagliari. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cagliari 4
Winst Napoli 17
Gelijkspel 8
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cagliari op een 19e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 9e plaats.

Tags
Cagliari - Napoli Opstelling Cagliari Opstelling Napoli Live Cagliari - Napoli Live Cagliari - Napoli kijken Cagliari - Napoli kijken Live Cagliari - Napoli stream Cagliari - Napoli Fox Sports Nabeschouwing Cagliari - Napoli Uitslag Cagliari - Napoli Statistieken Cagliari - Napoli Serie A 2023/2024 Cagliari - Napoli wedden Cagliari - Napoli gokken Cagliari - Napoli Unibet