Nabeschouwing Juventus - Inter Milan (1-1) || Serie A 2023/2024

Zondag 26 november 2023 - 20:45 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Juventus het zondag 26 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Inter Milan (1-1)

De Serie A 2023/2024 wedstrijd tussen Juventus en Inter Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Dušan Vlahović, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. Inter kwam na 33 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Lautaro Martínez, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Juventus - Inter Milan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Andrea Cambiaso Juventus
27' Doelpunt Juventus Doelpunt Dušan Vlahović met assist van Federico Chiesa Juventus 1-0
33' Doelpunt Inter Doelpunt Lautaro Martínez met assist van Marcus Thuram Inter 1-1
61' Wissel Juventus Wissel Manuel Locatelli voor Hans Nicolussi Caviglia Juventus
70' Wissel Inter Wissel Carlos Augusto voor Federico Dimarco Inter
70' Wissel Inter Wissel Juan Cuadrado voor Denzel Dumfries Inter
75' Gele kaart Inter Gele kaart voor Juan Cuadrado Inter
79' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Filip Kostić Juventus
80' Wissel Juventus Wissel Moise Kean voor Dušan Vlahović Juventus
80' Wissel Juventus Wissel Arkadiusz Milik voor Federico Chiesa Juventus
83' Wissel Inter Wissel Kristjan Asllani  voor Hakan Çalhanoğlu  Inter
88' Wissel Inter Wissel Davide Frattesi voor Nicolò Barella Inter
89' Wissel Juventus Wissel Alex Sandro voor Filip Kostić Juventus
89' Wissel Inter Wissel Marko Arnautović voor Nicolò Barella Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Inter Milan
Opstellingen Juventus - Inter Milan
De opstellingen van Juventus en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Inter Milan

Juventus en Inter Milan treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 19 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 19 keer te winnen, terwijl Inter Milan slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Juventus 19
Winst Inter Milan 6
Gelijkspel 9
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 2e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 1e plaats.