Nabeschouwing Milan - Salernitana (3-3) || Serie A 2023/2024

Zaterdag 25 mei 2024 - 20:45 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Milan het zaterdag 25 mei 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Salernitana. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Salernitana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Salernitana (3-3)

De Serie A 2023/2024 wedstrijd tussen Milan en Salernitana geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Rafael Leão, waarmee Milan met 1-0 de leiding nam. Milan vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Olivier Giroud op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut wist Salernitana de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Simy.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor Milan vergroot nadat Davide Calabria  de 3-1 wist te scoren. In de 87e minuut kwam Salernitana weer dichterbij, nadat Junior Sambia de stand terug wist te brengen naar 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Salernitana. In de 89e minuut was het Simy die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Davide Di Marco bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Milan - Salernitana 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Salernitana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Milan Doelpunt Rafael Leão Milan 1-0
27' Doelpunt Milan Doelpunt Olivier Giroud met assist van Alessandro Florenzi Milan 2-0
37' VAR: Afgekeurd doelpunt Theo Hernández  Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Theo Hernández  Milan
51' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor Niccolò Pierozzi  Salernitana
58' Wissel Milan Wissel Mattia Caldara voor Matteo Gabbia Milan
59' Wissel Milan Wissel Yacine Adli voor Rafael Leão Milan
60' Wissel Salernitana Wissel Simy voor Grigoris Kastanos Salernitana
61' Wissel Salernitana Wissel Emanuel Vignato voor Antonio Candreva Salernitana
64' Doelpunt Salernitana Doelpunt Simy met assist van Junior Sambia Salernitana 2-1
75' Wissel Salernitana Wissel Marco Pellegrino voor Norbert Gyömbér  Salernitana
77' Doelpunt Milan Doelpunt Davide Calabria  met assist van Christian Pulisic  Milan 3-1
82' Wissel Salernitana Wissel Mateusz Łęgowski voor Giulio Maggiore Salernitana
82' Wissel Salernitana Wissel Andres Sfait voor Alessandro Zanoli Salernitana
85' Wissel Milan Wissel Luka Jović voor Olivier Giroud Milan
87' Doelpunt Salernitana Doelpunt Junior Sambia Salernitana 3-2
88' Wissel Milan Wissel Simon Kjaer voor Fikayo Tomori Milan
88' Wissel Milan Wissel Lapo Nava voor Antonio Mirante Milan
89' Doelpunt Salernitana Doelpunt Simy Salernitana 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Salernitana
Opstellingen Milan - Salernitana
De opstellingen van Milan en Salernitana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Salernitana zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.