Nabeschouwing Monza - Napoli (2-4) || Serie A 2023/2024

Zondag 7 april 2024 - 15:00 uurIn de Serie A 2023/2024 neemt Monza het zondag 7 april 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in U-Power Stadium in Monza.

Via de Monza - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monza - Napoli (2-4)

Het Serie A duel tussen Monza en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 2-4 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Milan Djuric, waarmee Monza met 1-0 de leiding nam. Napoli kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Victor Osimhen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette Matteo Politano zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Napoli de leiding in de wedstrijd nam.

Na 61 minuten werd de voorsprong voor Napoli vergroot nadat Piotr Zieliński de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Monza dat in de 62e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Andrea Colpani de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd. In de 68e minuut scoorde Jens Cajuste namens Napoli. Scheidsrechter Daniele Doveri besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniele Doveri en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Napoli.

Wedstrijdstatistieken Monza - Napoli
Goals
2
4
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
7
19
Schoten op doel
2
8
Aanvallen
70
129
Gevaarlijke aanvallen
20
61
Passes
344
557
Overtredingen
10
11
Buitenspel
1
4
Corners
1
6
Wissels
5
4
LIVE Monza - Napoli 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monza - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Monza Doelpunt Milan Djuric met assist van Alessio Zerbin Monza 1-0
27' Wissel Monza Wissel Daniel Maldini voor Dany Mota Monza
41' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Cyril Ngonge Napoli
42' Gele kaart Monza Gele kaart voor Giulio Donati Monza
46' Gele kaart Monza Gele kaart voor Jean-Daniel Akpa Akpro Monza
54' Wissel Monza Wissel Warren Bondo voor Jean-Daniel Akpa Akpro Monza
54' Wissel Monza Wissel Patrick Ciurria voor Alessio Zerbin Monza
54' Wissel Napoli Wissel Matteo Politano voor Cyril Ngonge Napoli
55' Doelpunt Napoli Doelpunt Victor Osimhen met assist van Frank Anguissa Napoli 1-1
57' Doelpunt Napoli Doelpunt Matteo Politano Napoli 1-2
61' Doelpunt Napoli Doelpunt Piotr Zieliński met assist van Khvicha Kvaratskhelia Napoli 1-3
62' Doelpunt Monza Doelpunt Andrea Colpani met assist van Samuele Birindelli Monza 2-3
68' Doelpunt Napoli Doelpunt Jens Cajuste met assist van Piotr Zieliński Napoli
68' Wissel Napoli Wissel Giacomo Raspadori voor Khvicha Kvaratskhelia Napoli
69' Wissel Napoli Wissel Giacomo Raspadori voor Napoli 2-4
76' Wissel Monza Wissel Valentin Carboni voor Roberto Gagliardini Monza
76' Wissel Monza Wissel Georgios Kyriakopoulos voor Samuele Birindelli Monza
80' Wissel Napoli Wissel Mário Rui voor Mathías Olivera Napoli
87' Gele kaart Monza Gele kaart voor Luca Caldirola Monza
Video hoogtepunten en samenvatting Monza - Napoli
Opstellingen Monza - Napoli
De opstellingen van Monza en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monza gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Monza - Napoli

Monza en Napoli treffen elkaar in de 31e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monza en Napoli in de Serie A vond plaats op 29 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Monza als Napoli wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Monza 1
Winst Napoli 1
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monza op een 11e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Monza - Napoli Opstelling Monza Opstelling Napoli Live Monza - Napoli Live Monza - Napoli kijken Monza - Napoli kijken Live Monza - Napoli stream Monza - Napoli Fox Sports Nabeschouwing Monza - Napoli Uitslag Monza - Napoli Statistieken Monza - Napoli Serie A 2023/2024 Monza - Napoli wedden Monza - Napoli gokken Monza - Napoli Unibet