Nabeschouwing Sassuolo - Atalanta (0-2) || Serie A 2023/2024

Zondag 20 augustus 2023 - 18:30 uurIn de Serie A 2023/2024 neemt Sassuolo het zondag 20 augustus 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Atalanta (0-2)

Het Serie A duel tussen Sassuolo en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Matteo Marchetti geëindigd in een 0-2 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Sassuolo - Atalanta
Balbezit
50%
50%
Schoten totaal
11
16
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
91
89
Gevaarlijke aanvallen
28
68
Passes
491
480
Overtredingen
9
13
Buitenspel
0
2
Corners
7
7
Wissels
5
5
LIVE Sassuolo - Atalanta 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Atalanta
Opstellingen Sassuolo - Atalanta

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sassuolo - Atalanta

Sassuolo en Atalanta treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matteo Marchetti en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Atalanta in de Serie A vond plaats op 4 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sassuolo. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Atalanta favoriet. 11 keer wist de ploeg van Sassuolo te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Sassuolo. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sassuolo 4
Winst Atalanta 11
Gelijkspel 5
Totaal 20

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sassuolo - Atalanta Opstelling Sassuolo Opstelling Atalanta Live Sassuolo - Atalanta Live Sassuolo - Atalanta kijken Sassuolo - Atalanta kijken Live Sassuolo - Atalanta stream Sassuolo - Atalanta Fox Sports Nabeschouwing Sassuolo - Atalanta Uitslag Sassuolo - Atalanta Statistieken Sassuolo - Atalanta Serie A 2023/2024 Sassuolo - Atalanta wedden Sassuolo - Atalanta gokken Sassuolo - Atalanta Unibet