Nabeschouwing Sassuolo - Milan (3-3) || Serie A 2023/2024

Zondag 14 april 2024 - 15:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Sassuolo het zondag 14 april 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Milan (3-3)

De Serie A 2023/2024 wedstrijd tussen Sassuolo en Milan geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sassuolo kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Andrea Pinamonti. Sassuolo vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Armand Laurienté op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 20e minuut wist Milan de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Rafael Leão.

Na 53 minuten werd de voorsprong voor Sassuolo vergroot nadat Armand Laurienté de 3-1 wist te scoren. In de 59e minuut kwam Milan weer dichterbij, nadat Luka Jović de stand terug wist te brengen naar 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Milan. In de 84e minuut was het Noah Okafor die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Davide Massa en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Sassuolo - Milan 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Sassuolo Doelpunt Andrea Pinamonti met assist van Kristian Thorstvedt Sassuolo 1-0
9' Wissel Sassuolo Wissel Ruan Tressoldi voor Jeremy Toljan Sassuolo
10' Doelpunt Sassuolo Doelpunt Armand Laurienté Sassuolo 2-0
19' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Gian Marco Ferrari  Sassuolo
20' Doelpunt Milan Doelpunt Rafael Leão met assist van Yunus Musah Milan 2-1
46' Wissel Sassuolo Wissel Grégoire Defrel voor Cristian Volpato Sassuolo
53' Doelpunt Sassuolo Doelpunt Armand Laurienté met assist van Grégoire Defrel Sassuolo 3-1
55' Wissel Milan Wissel Tijjani Reijnders voor Ruben Loftus-Cheek Milan
55' Wissel Milan Wissel Matteo Gabbia voor Simon Kjaer Milan
55' Wissel Milan Wissel Olivier Giroud voor Yunus Musah Milan
57' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Ruan Tressoldi Sassuolo
59' Doelpunt Milan Doelpunt Luka Jović Milan 3-2
62' Wissel Sassuolo Wissel Matheus Henrique voor Kristian Thorstvedt Sassuolo
63' VAR: Afgekeurd doelpunt Samuel Chukwueze Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Samuel Chukwueze Milan
64' VAR: Afgekeurd doelpunt Samuel Chukwueze Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Samuel Chukwueze Milan
65' Wissel Milan Wissel Christian Pulisic  voor Samuel Chukwueze Milan
68' Gele kaart Milan Gele kaart voor Andrea Pinamonti Milan
69' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Malick Thiaw Sassuolo
77' Wissel Sassuolo Wissel Emil Konradsen Ceide voor Armand Laurienté Sassuolo
77' Wissel Sassuolo Wissel Uroš Račić voor Daniel Boloca Sassuolo
82' Wissel Milan Wissel Noah Okafor voor Yacine Adli Milan
84' Doelpunt Milan Doelpunt Noah Okafor met assist van Matteo Gabbia Milan 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Milan
Opstellingen Sassuolo - Milan
De opstellingen van Sassuolo en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Milan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - Milan

Sassuolo en Milan treffen elkaar in de 32e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Milan in de Serie A vond plaats op 30 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 11 keer wist de ploeg van Sassuolo te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Sassuolo. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sassuolo 7
Winst Milan 11
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 19e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 2e plaats.