Nabeschouwing Kasımpaşa - Ankaragücü (2-2) || Super Lig 2007/2008

Zaterdag 26 april 2008 - 18:00 uur



In de Super Lig 2007/2008 neemt Kasımpaşa het zaterdag 26 april 2008 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Ankaragücü.

Via de Kasımpaşa - Ankaragücü live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Ankaragücü (2-2)

De Super Lig 2007/2008 wedstrijd tussen Kasımpaşa en Ankaragücü geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. In de 7e minuut dacht Ankaragücü op voorsprong te komen via een doelpunt van Jaba. Helaas voor Ankaragücü werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 12e minuut was het Kasımpaşa dat via André Moritz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Mawaye dacht na 13 minuten te scoren voor Kasımpaşa, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 60e minuut scoorde Ankaragücü via E. Sume, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Kasımpaşa - Ankaragücü
Goals
2
2
LIVE Kasımpaşa - Ankaragücü 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Ankaragücü teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt Jaba Ankaragücü
12' Penalty Kasımpaşa Penalty André Moritz Kasımpaşa
13' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt J. Mawaye Kasımpaşa
60' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt E. Sume Ankaragücü
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Ankaragücü
Opstellingen Kasımpaşa - Ankaragücü

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kasımpaşa - Ankaragücü

Kasımpaşa en Ankaragücü treffen elkaar in de 29e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Ankaragücü in de Super Lig vond plaats op 8 december 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Kasımpaşa 0
Winst Ankaragücü 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Kasımpaşa - Ankaragücü Opstelling Kasımpaşa Opstelling Ankaragücü Live Kasımpaşa - Ankaragücü Live Kasımpaşa - Ankaragücü kijken Kasımpaşa - Ankaragücü kijken Live Kasımpaşa - Ankaragücü stream Kasımpaşa - Ankaragücü Fox Sports Nabeschouwing Kasımpaşa - Ankaragücü Uitslag Kasımpaşa - Ankaragücü Statistieken Kasımpaşa - Ankaragücü Super Lig 2007/2008 Kasımpaşa - Ankaragücü wedden Kasımpaşa - Ankaragücü gokken Kasımpaşa - Ankaragücü Unibet