Nabeschouwing Gaziantepspor - Kocaelispor (5-2) || Super Lig 2008/2009

Zondag 17 mei 2009 - 19:00 uur

In de Super Lig 2008/2009 neemt Gaziantepspor het zondag 17 mei 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kocaelispor.

Via de Gaziantepspor - Kocaelispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gaziantepspor - Kocaelispor (5-2)

Het Super Lig duel tussen Gaziantepspor en Kocaelispor is geëindigd in een 5-2 overwinning voor Gaziantepspor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut dacht Gaziantepspor op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Ozgur. Helaas voor Gaziantepspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut was het Kocaelispor dat via Júlio César dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Beto dacht na 47 minuten te scoren voor Gaziantepspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 65e minuut scoorde Gaziantepspor via Beto, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 73 minuten spelen wist Gaziantepspor via E. Onder de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde Ivan namens Gaziantepspor. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 90e minuut leek T. Gülleri te scoren voor Kocaelispor, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Gaziantepspor - Kocaelispor
5
2
LIVE Gaziantepspor - Kocaelispor 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gaziantepspor - Kocaelispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt E. Ozgur Gaziantepspor
14' Wissel Gaziantepspor Wissel M. Karakecili voor H. Bayraktar Gaziantepspor
22' Gele kaart Kocaelispor Gele kaart voor M. Özdin Kocaelispor
40' Doelpunt Kocaelispor Doelpunt Júlio César Kocaelispor
47' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt Beto Gaziantepspor
49' Wissel Gaziantepspor Wissel M. Bezgin voor M. Sahin Gaziantepspor
54' Gele kaart Kocaelispor Gele kaart voor P. Nzekou Kocaelispor
65' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt Beto Gaziantepspor
67' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor I. Coskun Gaziantepspor
68' Wissel Kocaelispor Wissel A. Calik voor M. Özdin Kocaelispor
70' Wissel Kocaelispor Wissel A. Agbetu voor Júlio César Kocaelispor
73' Eigen doelpunt Gaziantepspor Eigen doelpunt E. Onder Gaziantepspor
75' Wissel Kocaelispor Wissel M. Öztonga voor P. Nzekou Kocaelispor
79' Wissel Gaziantepspor Wissel A. Ari voor I. Coskun Gaziantepspor
90' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt Ivan Gaziantepspor
90' Penalty Kocaelispor Penalty T. Gülleri Kocaelispor
90' Gele kaart Kocaelispor Gele kaart voor M. Hacioglu Kocaelispor
Video hoogtepunten en samenvatting Gaziantepspor - Kocaelispor
Opstellingen Gaziantepspor - Kocaelispor

Voorbeschouwing Gaziantepspor - Kocaelispor

Gaziantepspor en Kocaelispor treffen elkaar in de 29e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Gaziantepspor en Kocaelispor in de Super Lig vond plaats op 14 december 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gaziantepspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Gaziantepspor favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Kocaelispor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.