Nabeschouwing Konyaspor - Osmanlıspor (3-0) || Super Lig 2008/2009

Zaterdag 30 mei 2009 - 19:00 uur

In de Super Lig 2008/2009 neemt Konyaspor het zaterdag 30 mei 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Osmanlıspor.

Via de Konyaspor - Osmanlıspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Osmanlıspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Konyaspor en Osmanlıspor is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 57e minuut dacht Konyaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Poljac. Helaas voor Konyaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het Konyaspor dat via B. Bölükbasi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Kilicaslan dacht na 86 minuten te scoren voor Konyaspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Konyaspor - Osmanlıspor
3
0
LIVE Konyaspor - Osmanlıspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Osmanlıspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor R. Meye Osmanlıspor
52' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor H. Gucer Osmanlıspor
54' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor B. Poljac Konyaspor
57' Doelpunt Konyaspor Doelpunt B. Poljac Konyaspor
59' Wissel Osmanlıspor Wissel T. Weeks voor Neca Osmanlıspor
59' Wissel Osmanlıspor Wissel M. Konate voor H. Gucer Osmanlıspor
65' Doelpunt Konyaspor Doelpunt B. Bölükbasi Konyaspor
69' Wissel Konyaspor Wissel Z. Demir voor B. Poljac Konyaspor
78' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Z. Demir Konyaspor
86' Doelpunt Konyaspor Doelpunt E. Kilicaslan Konyaspor
88' Wissel Konyaspor Wissel E. Kilicaslan voor V. Cihan Konyaspor
88' Wissel Osmanlıspor Wissel A. Tasdemir voor R. Meye Osmanlıspor
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Osmanlıspor
Opstellingen Konyaspor - Osmanlıspor

Voorbeschouwing Konyaspor - Osmanlıspor

Konyaspor en Osmanlıspor treffen elkaar in de 31e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Konyaspor en Osmanlıspor in de Super Lig vond plaats op 23 januari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osmanlıspor. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Osmanlıspor favoriet. 3 keer wist de ploeg van Konyaspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Konyaspor. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.