Nabeschouwing Antalyaspor - Akhisar Belediyespor (4-3) || Super Lig 2012/2013

Zondag 5 mei 2013 - 19:00 uur



In de Super Lig 2012/2013 neemt Antalyaspor het zondag 5 mei 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Akhisar Belediyespor.

Via de Antalyaspor - Akhisar Belediyespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Akhisar Belediyespor (4-3)

Het Super Lig duel tussen Antalyaspor en Akhisar Belediyespor is geëindigd in een 4-3 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Antalyaspor - Akhisar Belediyespor
Goals
4
3
LIVE Antalyaspor - Akhisar Belediyespor 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Akhisar Belediyespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Akhisar Belediyespor
Opstellingen Antalyaspor - Akhisar Belediyespor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Antalyaspor - Akhisar Belediyespor

Antalyaspor en Akhisar Belediyespor treffen elkaar in de 32e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Akhisar Belediyespor in de Super Lig vond plaats op 9 januari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Akhisar Belediyespor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Akhisar Belediyespor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Antalyaspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Antalyaspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Antalyaspor 0
Winst Akhisar Belediyespor 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Antalyaspor - Akhisar Belediyespor Opstelling Antalyaspor Opstelling Akhisar Belediyespor Live Antalyaspor - Akhisar Belediyespor Live Antalyaspor - Akhisar Belediyespor kijken Antalyaspor - Akhisar Belediyespor kijken Live Antalyaspor - Akhisar Belediyespor stream Antalyaspor - Akhisar Belediyespor Fox Sports Nabeschouwing Antalyaspor - Akhisar Belediyespor Uitslag Antalyaspor - Akhisar Belediyespor Statistieken Antalyaspor - Akhisar Belediyespor Super Lig 2012/2013 Antalyaspor - Akhisar Belediyespor wedden Antalyaspor - Akhisar Belediyespor gokken Antalyaspor - Akhisar Belediyespor Unibet