Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Karabükspor (2-3) || Super Lig 2016/2017

Vrijdag 2 juni 2017 - 16:00 uur



In de Super Lig 2016/2017 neemt Akhisar Belediyespor het vrijdag 2 juni 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Karabükspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Manisa 19 Mayıs Stadyumu in Manisa.

Via de Akhisar Belediyespor - Karabükspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Karabükspor (2-3)

Het Super Lig duel tussen Akhisar Belediyespor en Karabükspor is onder leiding van scheidsrechter Ali Sansalan geëindigd in een 2-3 overwinning voor Karabükspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door S. Cikalleshi, waarmee Akhisar Belediyespor met 1-0 de leiding nam. Karabükspor kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Zec, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette E. Zec zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Karabükspor de leiding in de wedstrijd nam.

E. Zec zette Karabükspor even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Ali Sansalan toegekende penalty wist te benutten. In de 82e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Akhisar Belediyespor speler R. Vaz Te.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ali Sansalan en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Karabükspor.

Wedstrijdstatistieken Akhisar Belediyespor - Karabükspor
Goals
2
3
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
13
13
Schoten op doel
5
5
Passes
364
493
Overtredingen
13
14
Buitenspel
4
1
Corners
5
3
LIVE Akhisar Belediyespor - Karabükspor 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhisar Belediyespor - Karabükspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt S. Cikalleshi met assist van T. Unlu Akhisar Belediyespor 1-0
48' Doelpunt Karabükspor Doelpunt E. Zec Karabükspor 1-1
58' Doelpunt Karabükspor Doelpunt E. Zec met assist van C. Tanase Karabükspor 1-2
59' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel D. Larsson voor O. Ayik Akhisar Belediyespor
69' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel M. Celik voor M. Samardzic Akhisar Belediyespor
71' Wissel Karabükspor Wissel I. Depe voor F. Atik Karabükspor
76' Penalty Karabükspor Penalty E. Zec Karabükspor 1-3
76' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Custodio Akhisar Belediyespor
78' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel H. Adiguzel voor O. Hurmaci Akhisar Belediyespor
82' Penalty Akhisar Belediyespor Penalty R. Vaz Te Akhisar Belediyespor 2-3
85' Wissel Karabükspor Wissel M. Akan voor E. Zec Karabükspor
86' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor T. Unlu Akhisar Belediyespor
90' Gele kaart Karabükspor Gele kaart voor C. Tanase Karabükspor
90' Wissel Karabükspor Wissel T. Sanuc voor C. Tanase Karabükspor
Video hoogtepunten en samenvatting Akhisar Belediyespor - Karabükspor
Opstellingen Akhisar Belediyespor - Karabükspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Akhisar Belediyespor - Karabükspor

Akhisar Belediyespor en Karabükspor treffen elkaar in de 34e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Sansalan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhisar Belediyespor en Karabükspor in de Super Lig vond plaats op 14 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Karabükspor. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Karabükspor favoriet. 4 keer wist de ploeg van Akhisar Belediyespor te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Akhisar Belediyespor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Akhisar Belediyespor 3
Winst Karabükspor 4
Gelijkspel 0
Totaal 7

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Akhisar Belediyespor - Karabükspor Opstelling Akhisar Belediyespor Opstelling Karabükspor Live Akhisar Belediyespor - Karabükspor Live Akhisar Belediyespor - Karabükspor kijken Akhisar Belediyespor - Karabükspor kijken Live Akhisar Belediyespor - Karabükspor stream Akhisar Belediyespor - Karabükspor Fox Sports Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Karabükspor Uitslag Akhisar Belediyespor - Karabükspor Statistieken Akhisar Belediyespor - Karabükspor Super Lig 2016/2017 Akhisar Belediyespor - Karabükspor wedden Akhisar Belediyespor - Karabükspor gokken Akhisar Belediyespor - Karabükspor Unibet