Nabeschouwing Alanyaspor - İstanbul Başakşehir (1-1) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 14:00 uur



In de Super Lig 2018/2019 neemt Alanyaspor het zaterdag 22 december 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir.

Via de Alanyaspor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - İstanbul Başakşehir (1-1)

De Super Lig 2018/2019 wedstrijd tussen Alanyaspor en İstanbul Başakşehir geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door E. Višća, waarmee İstanbul Başakşehir met 0-1 de leiding nam. Alanyaspor kwam na 63 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Fernándes, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 87e minuut moest Alanyaspor verder met een man minder nadat Welinton een rode kaart had gekregen. Het lukte İstanbul Başakşehir in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Alanyaspor - İstanbul Başakşehir
Goals
1
1
Balbezit
33%
67%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
13
12
Schoten op doel
7
7
Aanvallen
103
164
Gevaarlijke aanvallen
59
91
Passes
302
619
Overtredingen
13
12
Buitenspel
4
5
Corners
1
3
Wissels
3
3
LIVE Alanyaspor - İstanbul Başakşehir 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Wissel Alanyaspor Wissel Djalma voor Bobô Alanyaspor
21' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor T. Yalçıner Alanyaspor
36' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Júnior Caiçara İstanbul Başakşehir
41' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt E. Višća met assist van M. da Costa İstanbul Başakşehir 0-1
47' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel J. Attamah voor M. Tekdemir İstanbul Başakşehir
46' Wissel Alanyaspor Wissel Welinton voor I. Sackey Alanyaspor
51' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor M. Demiral Alanyaspor
63' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt J. Fernándes met assist van L. Villafáñez Alanyaspor 1-1
66' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel A. Turan voor S. Napoleoni İstanbul Başakşehir
71' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel R. Bajić voor Marcio Mossoró İstanbul Başakşehir
72' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Baiano Alanyaspor
78' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor R. Bajić İstanbul Başakşehir
87' Rode kaart Alanyaspor Rode kaart voor Welinton Alanyaspor
91' Wissel Alanyaspor Wissel G. Maniatis voor L. Villafáñez Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Alanyaspor - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Alanyaspor en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Abdullah Mucip Avcı
Wissels İstanbul Başakşehir
# Speler Pos.
1 Volkan Babacan K
4 Joseph Attamah V
23 Karim Hafez Ramadan V
33 Uğur Uçar V
14 Arda Turan M
20 Soner Aydoğdu M
11 Eljero Elia M
29 Kerim Frei Koyunlu M
28 Miloš Jojić M
9 Rijad Bajić A
Voorbeschouwing Alanyaspor - İstanbul Başakşehir

Alanyaspor en İstanbul Başakşehir treffen elkaar in de 17e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en İstanbul Başakşehir in de Super Lig vond plaats op 9 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alanyaspor. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is İstanbul Başakşehir favoriet. 3 keer wist de ploeg van Alanyaspor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Alanyaspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Alanyaspor 1
Winst İstanbul Başakşehir 3
Gelijkspel 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 14e positie staat, terwijl we İstanbul Başakşehir terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Alanyaspor - İstanbul Başakşehir Opstelling Alanyaspor Opstelling İstanbul Başakşehir Live Alanyaspor - İstanbul Başakşehir Live Alanyaspor - İstanbul Başakşehir kijken Alanyaspor - İstanbul Başakşehir kijken Live Alanyaspor - İstanbul Başakşehir stream Alanyaspor - İstanbul Başakşehir Fox Sports Nabeschouwing Alanyaspor - İstanbul Başakşehir Uitslag Alanyaspor - İstanbul Başakşehir Statistieken Alanyaspor - İstanbul Başakşehir Super Lig 2018/2019 Alanyaspor - İstanbul Başakşehir wedden Alanyaspor - İstanbul Başakşehir gokken Alanyaspor - İstanbul Başakşehir Unibet