Nabeschouwing Ankaragücü - Kasımpaşa (3-0) || Super Lig

Maandag 11 februari 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig neemt Ankaragücü het maandag 11 februari 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Ankaragücü - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ankaragücü - Kasımpaşa (3-0)

Het Super Lig duel tussen Ankaragücü en Kasımpaşa is onder leiding van scheidsrechter Suat Arslanboga geëindigd in een 3-0 overwinning voor Ankaragücü. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door D. Orgill, waarmee Ankaragücü met 1-0 de leiding nam. Ankaragücü vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Sacko op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was İ. Parlak van Ankaragücü die de 3-0 wist te maken in de 86e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Suat Arslanboga, waardoor Ankaragücü dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Ankaragücü - Kasımpaşa
Goals
3
0
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
8
15
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
111
110
Gevaarlijke aanvallen
67
99
Passes
397
427
Overtredingen
16
12
Buitenspel
1
0
Corners
4
4
Wissels
3
3
LIVE Ankaragücü - Kasımpaşa 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ankaragücü - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Wissel Ankaragücü Wissel T. Moulin voor E. Scarione Ankaragücü
33' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt D. Orgill met assist van M. Pazdan Ankaragücü 1-0
46' Wissel Kasımpaşa Wissel İ. Depe voor H. Hajradinović Kasımpaşa
46' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt H. Sacko Ankaragücü 2-0
52' Wissel Ankaragücü Wissel S. Ağçay voor Tiago Pinto Ankaragücü
65' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor T. Moulin Ankaragücü
66' Wissel Kasımpaşa Wissel T. Heintz voor T. Serbest Kasımpaşa
75' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor A. Kulusic Ankaragücü
75' Wissel Ankaragücü Wissel İ. Parlak voor H. Sacko Ankaragücü
76' Wissel Kasımpaşa Wissel Karim Hafez voor O. Veigneau Kasımpaşa
86' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt İ. Parlak Ankaragücü 3-0
93' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor V. Sarı Kasımpaşa
Opstellingen Ankaragücü - Kasımpaşa
De opstellingen van Ankaragücü en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ankaragücü gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach
Wissels Ankaragücü
# Speler Pos.
12 Korcan Çelikay K
11 Mahmut Akan V
24 V
5 Alihan Kubalas V
98 Kaan Uykur V
3 Sedat Ağçay M
23 İlhan Parlak M
80 Héctor Miguel Canteros M
91 Aydin Karabulut M
90 Thibault Moulin M
Formatie 4-2-3-1
Coach Mustafa Denizli
Voorbeschouwing Ankaragücü - Kasımpaşa

Ankaragücü en Kasımpaşa treffen elkaar in de 21e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Suat Arslanboga en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ankaragücü en Kasımpaşa elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Ankaragücü 0
Winst Kasımpaşa 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ankaragücü op een 16e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Ankaragücü - Kasımpaşa Opstelling Ankaragücü Opstelling Kasımpaşa Live Ankaragücü - Kasımpaşa Live Ankaragücü - Kasımpaşa kijken Ankaragücü - Kasımpaşa kijken Live Ankaragücü - Kasımpaşa stream Ankaragücü - Kasımpaşa Fox Sports Nabeschouwing Ankaragücü - Kasımpaşa Uitslag Ankaragücü - Kasımpaşa Statistieken Ankaragücü - Kasımpaşa Super Lig 2018/2019 Ankaragücü - Kasımpaşa wedden Ankaragücü - Kasımpaşa gokken Ankaragücü - Kasımpaşa Unibet