Nabeschouwing BB Erzurumspor - Konyaspor (1-2) || Super Lig

Zaterdag 19 januari 2019 - 11:30 uur

In de Super Lig neemt BB Erzurumspor het zaterdag 19 januari 2019 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de BB Erzurumspor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BB Erzurumspor - Konyaspor (1-2)

Het Super Lig duel tussen BB Erzurumspor en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabiyik geëindigd in een 1-2 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door Ö. Şahiner, waarmee Konyaspor met 0-1 de leiding nam. Konyaspor vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Findikli op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut wist BB Erzurumspor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via T. Antalyalı. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want BB Erzurumspor kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ali Palabiyik, waardoor Konyaspor dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken BB Erzurumspor - Konyaspor
Goals
1
2
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
14
10
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
125
88
Gevaarlijke aanvallen
90
43
Passes
528
264
Overtredingen
11
15
Buitenspel
2
2
Corners
8
4
Wissels
2
3
LIVE BB Erzurumspor - Konyaspor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BB Erzurumspor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor M. Jevtović Konyaspor
47' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Ö. Şahiner met assist van Abdou Razak Traoré Konyaspor 0-1
46' Wissel BB Erzurumspor Wissel R. Muhammed voor Ö. Hurmacı BB Erzurumspor
49' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor R. Muhammed BB Erzurumspor
57' Doelpunt Konyaspor Doelpunt V. Findikli Konyaspor 0-2
59' Doelpunt BB Erzurumspor Doelpunt T. Antalyalı met assist van R. Muhammed BB Erzurumspor 1-2
62' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor M. Fofana Konyaspor
66' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Ö. Şahiner Konyaspor
68' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Abdou Razak Traoré Konyaspor
72' Wissel Konyaspor Wissel M. Yatabaré voor A. Jahović Konyaspor
73' Wissel Konyaspor Wissel D. Milosevic voor Abdou Razak Traoré Konyaspor
82' Wissel BB Erzurumspor Wissel T. Ünlü voor E. Korkmaz BB Erzurumspor
82' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor İ. Akdağ BB Erzurumspor
84' Wissel Konyaspor Wissel F. Diagne voor M. Fofana Konyaspor
91' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor L. Gör BB Erzurumspor
Opstellingen BB Erzurumspor - Konyaspor
De opstellingen van BB Erzurumspor en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat BB Erzurumspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Mehmet Özdilek
Formatie 4-2-3-1
Coach Aykut Kocaman
Voorbeschouwing BB Erzurumspor - Konyaspor

BB Erzurumspor en Konyaspor treffen elkaar in de 18e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabiyik en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat BB Erzurumspor en Konyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst BB Erzurumspor 0
Winst Konyaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel BB Erzurumspor op een 16e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 8e plaats.

Tags
BB Erzurumspor - Konyaspor Opstelling BB Erzurumspor Opstelling Konyaspor Live BB Erzurumspor - Konyaspor Live BB Erzurumspor - Konyaspor kijken BB Erzurumspor - Konyaspor kijken Live BB Erzurumspor - Konyaspor stream BB Erzurumspor - Konyaspor Fox Sports Nabeschouwing BB Erzurumspor - Konyaspor Uitslag BB Erzurumspor - Konyaspor Statistieken BB Erzurumspor - Konyaspor Super Lig 2018/2019 BB Erzurumspor - Konyaspor wedden BB Erzurumspor - Konyaspor gokken BB Erzurumspor - Konyaspor Unibet