Nabeschouwing Besiktas - Fenerbahçe (3-3) || Super Lig

Maandag 25 februari 2019 - 19:00 uur

In de Super Lig neemt Besiktas het maandag 25 februari 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Stadyumu in İstanbul.

Via de Besiktas - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Fenerbahçe (3-3)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Besiktas en Fenerbahçe geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 3-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door G. Gönül, waarmee Beşiktaş met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 18e minuut voor dat Beşiktaş via B. Yılmaz op 2-0 kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Beşiktaş, waarmee B. Yılmaz zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 55 minuten deed M. Zajc iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Fenerbahçe werd verkleind tot 3-1. In de 61e minuut kwam Fenerbahçe weer dichterbij, nadat S. Çiftpınar de stand terug wist te brengen naar 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Fenerbahçe. In de 67e minuut was het H. Kaldırım die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bülent Yildirim en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Besiktas - Fenerbahçe
Goals
3
3
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
9
16
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
101
110
Gevaarlijke aanvallen
57
69
Passes
317
482
Overtredingen
22
19
Buitenspel
0
1
Corners
3
5
Wissels
3
3
LIVE Besiktas - Fenerbahçe 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt G. Gönül met assist van D. Vida Beşiktaş 1-0
18' Penalty Beşiktaş Penalty B. Yılmaz Beşiktaş 2-0
35' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Zajc Fenerbahçe
47' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt B. Yılmaz met assist van S. Kagawa Beşiktaş 3-0
46' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Valbuena voor M. Isla Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Ayew voor V. Moses Fenerbahçe
55' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Zajc met assist van N. Dirar Fenerbahçe 3-1
60' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor N. Uysal Beşiktaş
60' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor N. Dirar Fenerbahçe
61' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt S. Çiftpınar met assist van M. Valbuena Fenerbahçe 3-2
64' Wissel Beşiktaş Wissel C. Erkin voor G. Yalçın Beşiktaş
67' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt H. Kaldırım met assist van Soldado Fenerbahçe 3-3
74' Wissel Beşiktaş Wissel Ricardo Quaresma voor J. Lens Beşiktaş
74' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor B. Yılmaz Beşiktaş
76' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Çiftpınar Fenerbahçe
84' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Elmas voor M. Zajc Fenerbahçe
85' Wissel Beşiktaş Wissel M. Pektemek voor S. Kagawa Beşiktaş
97' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor H. Kaldırım Fenerbahçe
Opstellingen Besiktas - Fenerbahçe
De opstellingen van Besiktas en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Şenol Güneş
Formatie 4-2-3-1
Coach Ersun Yanal
Voorbeschouwing Besiktas - Fenerbahçe

Besiktas en Fenerbahçe treffen elkaar in de 23e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bülent Yildirim en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Besiktas en Fenerbahçe elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Besiktas 0
Winst Fenerbahçe 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 3e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Besiktas - Fenerbahçe Opstelling Besiktas Opstelling Fenerbahçe Live Besiktas - Fenerbahçe Live Besiktas - Fenerbahçe kijken Besiktas - Fenerbahçe kijken Live Besiktas - Fenerbahçe stream Besiktas - Fenerbahçe Fox Sports Nabeschouwing Besiktas - Fenerbahçe Uitslag Besiktas - Fenerbahçe Statistieken Besiktas - Fenerbahçe Super Lig 2018/2019 Besiktas - Fenerbahçe wedden Besiktas - Fenerbahçe gokken Besiktas - Fenerbahçe Unibet