Nabeschouwing Besiktas - Göztepe (1-0) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 16 maart 2019 - 17:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Besiktas het zaterdag 16 maart 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Stadyumu in İstanbul.

Via de Besiktas - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Göztepe (1-0)

Het Super Lig duel tussen Besiktas en Göztepe is onder leiding van scheidsrechter Serkan Çınar geëindigd in een 1-0 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 46e minuut dacht Beşiktaş op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Lens. Helaas voor Beşiktaş werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Serkan Çınar niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Besiktas - Göztepe 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel Beşiktaş Wissel N. Uysal voor Adriano Beşiktaş
46' Wissel Beşiktaş Wissel B. Yılmaz voor Ricardo Quaresma Beşiktaş 1-0
46' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt J. Lens met assist van N. Uysal Beşiktaş
60' Wissel Göztepe Wissel N. Ghilas voor C. Borges Göztepe
71' Wissel Göztepe Wissel A. Öztürk voor D. Kadah Göztepe
79' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Y. Öztekin Göztepe
84' Wissel Göztepe Wissel A. Ngando voor A. Biyogo Poko Göztepe
90' Wissel Beşiktaş Wissel O. Özyakup voor S. Kagawa Beşiktaş
95' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor A. Öztürk Göztepe
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Göztepe
Opstellingen Besiktas - Göztepe
De opstellingen van Besiktas en Göztepe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Göztepe zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Şenol Güneş
Voorbeschouwing Besiktas - Göztepe

Besiktas en Göztepe treffen elkaar in de 26e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serkan Çınar en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en Göztepe in de Super Lig vond plaats op 21 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Göztepe. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Besiktas favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Göztepe slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Besiktas 2
Winst Göztepe 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 3e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 16e plaats.