Nabeschouwing Besiktas - Kasımpaşa (3-2) || Super Lig

Vrijdag 24 mei 2019 - 20:00 uur

In de Super Lig neemt Besiktas het vrijdag 24 mei 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Stadyumu in İstanbul.

Via de Besiktas - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Kasımpaşa (3-2)

Het Super Lig duel tussen Besiktas en Kasımpaşa is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 3-2 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door G. Yalçın, waarmee Beşiktaş met 1-0 de leiding nam. Kasımpaşa kwam in de 13e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Hajradinović, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette G. Yalçın zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Beşiktaş de leiding in de wedstrijd nam.

Na 46 minuten werd de voorsprong voor Beşiktaş vergroot nadat G. Yalçın de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Kasımpaşa dat in de 67e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat F. Koita de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd. Na 94 minuten kon J. Lens van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Beşiktaş het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mete Kalkavan bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Besiktas.

Wedstrijdstatistieken Besiktas - Kasımpaşa
Goals
3
2
Balbezit
59%
41%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
13
16
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
136
98
Gevaarlijke aanvallen
78
63
Passes
653
439
Overtredingen
12
10
Buitenspel
2
2
Corners
3
5
Wissels
3
3
LIVE Besiktas - Kasımpaşa 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt G. Yalçın met assist van A. Ljajić Beşiktaş 1-0
13' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt H. Hajradinović met assist van F. Koita Kasımpaşa 1-1
44' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt G. Yalçın Beşiktaş 2-1
46' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt G. Yalçın met assist van A. Ljajić Beşiktaş 3-1
55' Wissel Beşiktaş Wissel J. Lens voor Ricardo Quaresma Beşiktaş
62' Wissel Kasımpaşa Wissel T. Heintz voor H. Hajradinović Kasımpaşa
67' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt F. Koita met assist van İ. Depe Kasımpaşa 3-2
70' Wissel Kasımpaşa Wissel O. Veigneau voor İ. Depe Kasımpaşa
71' Wissel Beşiktaş Wissel M. Pektemek voor N. Uysal Beşiktaş
80' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor A. Ljajić Beşiktaş
80' Wissel Beşiktaş Wissel O. Özyakup voor S. Kagawa Beşiktaş
84' Wissel Kasımpaşa Wissel S. Perica voor F. Koita Kasımpaşa
91' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor J. Lens Beşiktaş
94' Tweede gele kaart Beşiktaş Tweede gele kaart voor J. Lens Beşiktaş
Opstellingen Besiktas - Kasımpaşa
De opstellingen van Besiktas en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Şenol Güneş
Formatie 4-1-4-1
Coach İlyas Öztürk
Voorbeschouwing Besiktas - Kasımpaşa

Besiktas en Kasımpaşa treffen elkaar in de 34e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Besiktas en Kasımpaşa elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Besiktas 0
Winst Kasımpaşa 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 3e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Besiktas - Kasımpaşa Opstelling Besiktas Opstelling Kasımpaşa Live Besiktas - Kasımpaşa Live Besiktas - Kasımpaşa kijken Besiktas - Kasımpaşa kijken Live Besiktas - Kasımpaşa stream Besiktas - Kasımpaşa Fox Sports Nabeschouwing Besiktas - Kasımpaşa Uitslag Besiktas - Kasımpaşa Statistieken Besiktas - Kasımpaşa Super Lig 2018/2019 Besiktas - Kasımpaşa wedden Besiktas - Kasımpaşa gokken Besiktas - Kasımpaşa Unibet