Nabeschouwing Bursaspor - Kasımpaşa (1-2) || Super Lig

Zondag 11 november 2018 - 11:30 uur

In de Super Lig neemt Bursaspor het zondag 11 november 2018 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Bursaspor - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bursaspor - Kasımpaşa (1-2)

Het Super Lig duel tussen Bursaspor en Kasımpaşa is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 1-2 overwinning voor Kasımpaşa. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door M. Diagne, waarmee Kasımpaşa met 0-1 de leiding nam. Bursaspor kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Ersoy, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette Trézéguet zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Kasımpaşa de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mete Kalkavan, waardoor Kasımpaşa dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Bursaspor - Kasımpaşa
Goals
1
2
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
24
10
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
116
85
Gevaarlijke aanvallen
89
66
Passes
452
302
Overtredingen
17
14
Buitenspel
1
3
Corners
6
6
Wissels
3
3
LIVE Bursaspor - Kasımpaşa 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bursaspor - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt M. Diagne met assist van Trézéguet Kasımpaşa 0-1
26' Doelpunt Bursaspor Doelpunt E. Ersoy met assist van I. Latovlevici Bursaspor 1-1
38' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor Allano Bursaspor
46' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor T. Torun Bursaspor
46' Wissel Bursaspor Wissel U. Nayir voor D. Sakho Bursaspor
48' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Trézéguet Kasımpaşa 1-2
57' Wissel Bursaspor Wissel H. Saivet voor T. Torun Bursaspor
61' Wissel Kasımpaşa Wissel Josué Sá voor Ö. Çek Kasımpaşa
65' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor E. Ersoy Bursaspor
74' Wissel Bursaspor Wissel J. Atanasov voor A. Chedjou Bursaspor
82' Wissel Kasımpaşa Wissel F. Koita voor S. Eduok Kasımpaşa
83' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor L. Sadiku Kasımpaşa
92' Wissel Kasımpaşa Wissel İ. Depe voor Trézéguet Kasımpaşa
Opstellingen Bursaspor - Kasımpaşa
De opstellingen van Bursaspor en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bursaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach
Voorbeschouwing Bursaspor - Kasımpaşa

Bursaspor en Kasımpaşa treffen elkaar in de 12e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bursaspor en Kasımpaşa elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Bursaspor 0
Winst Kasımpaşa 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bursaspor op een 11e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 5e plaats.

Tags
Bursaspor - Kasımpaşa Opstelling Bursaspor Opstelling Kasımpaşa Live Bursaspor - Kasımpaşa Live Bursaspor - Kasımpaşa kijken Bursaspor - Kasımpaşa kijken Live Bursaspor - Kasımpaşa stream Bursaspor - Kasımpaşa Fox Sports Nabeschouwing Bursaspor - Kasımpaşa Uitslag Bursaspor - Kasımpaşa Statistieken Bursaspor - Kasımpaşa Super Lig 2018/2019 Bursaspor - Kasımpaşa wedden Bursaspor - Kasımpaşa gokken Bursaspor - Kasımpaşa Unibet