Nabeschouwing Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor (2-1) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 11 mei 2019 - 18:00 uur



In de Super Lig 2018/2019 neemt Fenerbahçe het zaterdag 11 mei 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Akhisar Belediyespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Akhisar Belediyespor is onder leiding van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Soldado, waarmee Fenerbahçe met 1-0 de leiding nam. Fenerbahçe vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Dirar op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 42e minuut was de ideale kans voor Fenerbahçe om te scoren. Soldado was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de 48e minuut was het Akhisar Belediyespor dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van Hélder Barbosa, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen, waardoor Fenerbahçe dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor
Goals
2
1
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
10
5
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
115
76
Gevaarlijke aanvallen
75
40
Passes
555
409
Overtredingen
17
26
Buitenspel
0
1
Corners
2
1
Wissels
3
3
LIVE Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Wissel Fenerbahçe Wissel V. Moses voor M. Topal Fenerbahçe
28' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Soldado Fenerbahçe 1-0
30' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt N. Dirar met assist van M. Isla Fenerbahçe 2-0
39' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor G. Vural Akhisar Belediyespor
42' Penalty gemist Fenerbahçe Penalty gemist Soldado Fenerbahçe
48' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt Hélder Barbosa met assist van A. Çeviker Akhisar Belediyespor 2-1
67' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel E. Ataseven voor A. Çeviker Akhisar Belediyespor
75' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Aziz Fenerbahçe
75' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor S. Cikalleshi J. Bokila Akhisar Belediyespor
75' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel J. Bokila voor Akhisar Belediyespor
78' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor E. Ataseven Akhisar Belediyespor
79' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor E. Elmas Fenerbahçe
80' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Jaílson Fenerbahçe
84' Wissel Fenerbahçe Wissel Serginho voor Z. Yavru Fenerbahçe
84' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel T. Arslan voor E. Elmas Akhisar Belediyespor
88' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Ayew voor M. Valbuena Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor
Opstellingen Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor
De opstellingen van Fenerbahçe en Akhisar Belediyespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Akhisar Belediyespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Wissels Akhisar Belediyespor
# Speler Pos.
45 Halil Yeral K
89 Kadir Keleş V
33 Musa Nizam V
77 Sérgio Antônio Borges Júnior M
34 Adrien Regattin M
8 Eray Ataseven M
11 Onur Ayık A
37 Sokol Cikalleshi A
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor

Fenerbahçe en Akhisar Belediyespor treffen elkaar in de 32e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Abdulkadir Bitigen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Akhisar Belediyespor in de Super Lig vond plaats op 9 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Akhisar Belediyespor. Op basis van de afgelopen 13 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Fenerbahçe als Akhisar Belediyespor wisten 6 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fenerbahçe 6
Winst Akhisar Belediyespor 6
Gelijkspel 1
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 11e positie staat, terwijl we Akhisar Belediyespor terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor Opstelling Fenerbahçe Opstelling Akhisar Belediyespor Live Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor Live Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor kijken Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor kijken Live Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor stream Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor Fox Sports Nabeschouwing Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor Uitslag Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor Statistieken Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor Super Lig 2018/2019 Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor wedden Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor gokken Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor Unibet