Nabeschouwing Fenerbahçe - Sivasspor (2-1) || Super Lig

Vrijdag 15 maart 2019 - 18:30 uur

In de Super Lig neemt Fenerbahçe het vrijdag 15 maart 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Sivasspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Bülent Yildirim geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 73e minuut door Ö. Hurmacı, waarmee Sivasspor met 0-1 de leiding nam. Fenerbahçe kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Soldado, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette M. Ekici zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Fenerbahçe de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bülent Yildirim, waardoor Fenerbahçe dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Sivasspor
Goals
2
1
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
15
11
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
98
99
Gevaarlijke aanvallen
72
68
Passes
473
352
Overtredingen
10
20
Buitenspel
2
4
Corners
9
7
Wissels
3
2
LIVE Fenerbahçe - Sivasspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Bjärsmyr Sivasspor
54' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Ekici voor M. Topal Fenerbahçe
72' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Potuk voor M. Zajc Fenerbahçe
73' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Ö. Hurmacı met assist van E. Kılınç Sivasspor 0-1
74' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Soldado met assist van V. Moses Fenerbahçe 1-1
82' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Çiftpınar Fenerbahçe
84' Wissel Sivasspor Wissel M. Yandaş voor Ö. Hurmacı Sivasspor
85' Wissel Fenerbahçe Wissel Jaílson voor T. Arslan Fenerbahçe
86' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Ekici met assist van H. Kaldırım Fenerbahçe 2-1
90' Wissel Sivasspor Wissel E. Yeşilyurt voor M. Bjärsmyr Sivasspor
96' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor H. Tekin Fenerbahçe
96' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor V. Moses Fenerbahçe
97' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Yandaş Sivasspor
Opstellingen Fenerbahçe - Sivasspor
De opstellingen van Fenerbahçe en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Hakan Keleş
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Sivasspor

Fenerbahçe en Sivasspor treffen elkaar in de 26e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bülent Yildirim en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fenerbahçe en Sivasspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Fenerbahçe 0
Winst Sivasspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 15e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Fenerbahçe - Sivasspor Opstelling Fenerbahçe Opstelling Sivasspor Live Fenerbahçe - Sivasspor Live Fenerbahçe - Sivasspor kijken Fenerbahçe - Sivasspor kijken Live Fenerbahçe - Sivasspor stream Fenerbahçe - Sivasspor Fox Sports Nabeschouwing Fenerbahçe - Sivasspor Uitslag Fenerbahçe - Sivasspor Statistieken Fenerbahçe - Sivasspor Super Lig 2018/2019 Fenerbahçe - Sivasspor wedden Fenerbahçe - Sivasspor gokken Fenerbahçe - Sivasspor Unibet