Nabeschouwing Fenerbahçe - Trabzonspor (1-1) || Super Lig

Zaterdag 27 april 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig neemt Fenerbahçe het zaterdag 27 april 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Trabzonspor (1-1)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Fenerbahçe en Trabzonspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Y. Yazıcı, waarmee Trabzonspor met 0-1 de leiding nam. In de 71e minuut kreeg S. Çiftpınar van Fenerbahçe voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Fenerbahçe de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte M. Valbuena namens Fenerbahçe in de 96e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Trabzonspor
Goals
1
1
Balbezit
56%
44%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
5
2
Schoten totaal
16
17
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
122
103
Gevaarlijke aanvallen
94
47
Passes
456
364
Overtredingen
17
20
Buitenspel
1
1
Corners
5
2
Wissels
2
3
LIVE Fenerbahçe - Trabzonspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Y. Yazıcı met assist van A. Ömür Trabzonspor 0-1
21' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Škrtel Fenerbahçe
30' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Soldado Fenerbahçe
56' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Valbuena voor M. Zajc Fenerbahçe
57' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor H. Kaldırım Fenerbahçe
59' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Çiftpınar Fenerbahçe
66' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Elmas voor A. Ayew Fenerbahçe
71' Tweede gele kaart Fenerbahçe Tweede gele kaart voor S. Çiftpınar Fenerbahçe
74' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor H. Türkmen Trabzonspor
77' Wissel Trabzonspor Wissel C. Ekuban voor Y. Yazıcı Trabzonspor
85' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor A. Parmak Trabzonspor
88' Wissel Trabzonspor Wissel O. Şahan voor A. Ömür Trabzonspor
93' Wissel Trabzonspor Wissel Z. Touré voor A. Parmak Trabzonspor
96' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Valbuena Fenerbahçe 1-1
Opstellingen Fenerbahçe - Trabzonspor
De opstellingen van Fenerbahçe en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Trabzonspor

Fenerbahçe en Trabzonspor treffen elkaar in de 30e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fenerbahçe en Trabzonspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Fenerbahçe 0
Winst Trabzonspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 14e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Fenerbahçe - Trabzonspor Opstelling Fenerbahçe Opstelling Trabzonspor Live Fenerbahçe - Trabzonspor Live Fenerbahçe - Trabzonspor kijken Fenerbahçe - Trabzonspor kijken Live Fenerbahçe - Trabzonspor stream Fenerbahçe - Trabzonspor Fox Sports Nabeschouwing Fenerbahçe - Trabzonspor Uitslag Fenerbahçe - Trabzonspor Statistieken Fenerbahçe - Trabzonspor Super Lig 2018/2019 Fenerbahçe - Trabzonspor wedden Fenerbahçe - Trabzonspor gokken Fenerbahçe - Trabzonspor Unibet