Nabeschouwing Göztepe - İstanbul Başakşehir (0-2) || Super Lig 2018/2019

Maandag 26 november 2018 - 18:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Göztepe het maandag 26 november 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir.

Via de Göztepe - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - İstanbul Başakşehir (0-2)

Het Super Lig duel tussen Göztepe en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter Bülent Yildirim geëindigd in een 0-2 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 9 minuten. E. Višća maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee İstanbul Başakşehir vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. İstanbul Başakşehir vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Bajić op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor İstanbul Başakşehir.

LIVE Göztepe - İstanbul Başakşehir 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Titi Göztepe
9' Penalty İstanbul Başakşehir Penalty E. Višća İstanbul Başakşehir 0-1
15' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor İ. Kahveci İstanbul Başakşehir
22' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor A. Epureanu İstanbul Başakşehir
24' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor M. da Costa İstanbul Başakşehir
33' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor B. Emir Göztepe
48' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor L. Gassama Göztepe
58' Wissel Göztepe Wissel A. Ngando voor C. Borges Göztepe
65' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel E. Belözoğlu voor İ. Kahveci İstanbul Başakşehir
73' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt R. Bajić met assist van Marcio Mossoró İstanbul Başakşehir 0-2
76' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel K. Frei voor Marcio Mossoró İstanbul Başakşehir
77' Wissel Göztepe Wissel S. Cikalleshi voor A. Öztürk Göztepe
81' Wissel Göztepe Wissel T. Bingöl voor L. Gassama Göztepe
84' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel E. Adebayor voor R. Bajić İstanbul Başakşehir
91' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor T. Bingöl Göztepe
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Göztepe - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Göztepe en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.