Nabeschouwing Göztepe - Antalyaspor (4-1) || Super Lig 2018/2019

Zondag 5 mei 2019 - 15:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Göztepe het zondag 5 mei 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bornova Doğanlar Stadı in İzmir.

Via de Göztepe - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Antalyaspor (4-1)

Het Super Lig duel tussen Göztepe en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 4-1 overwinning voor Göztepe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door S. Gürler, waarmee Göztepe met 1-0 de leiding nam. Antalyaspor kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Erdinç, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Göztepe vervolgens op 2-1. Het was D. Kadah die vanaf 11 meter wist te scoren in de 35e minuut.

In de 58e minuut moest Antalyaspor verder met een man minder, nadat Diego Ângelo een tweede gele kaart kreeg. In de 66e minuut werd de stand op 3-1 gezet na een benutte penalty van Göztepe speler D. Kadah. In de 72e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het S. Gürler die namens Göztepe het net wist te raken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mete Kalkavan en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Göztepe.

LIVE Göztepe - Antalyaspor 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Göztepe Doelpunt S. Gürler Göztepe 1-0
18' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt M. Erdinç met assist van A. Cissokho Antalyaspor 1-1
35' Penalty Göztepe Penalty D. Kadah Göztepe 2-1
55' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Charles Antalyaspor
58' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor R. Boffin Antalyaspor
58' Tweede gele kaart Antalyaspor Tweede gele kaart voor Diego Ângelo Antalyaspor
58' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Charles Antalyaspor
63' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor O. Celustka Antalyaspor
66' Penalty Göztepe Penalty D. Kadah Göztepe 3-1
66' Wissel Antalyaspor Wissel D. Sinik voor Fredy Antalyaspor
72' Doelpunt Göztepe Doelpunt S. Gürler met assist van Castro Göztepe 4-1
73' Wissel Antalyaspor Wissel J. Drole voor Amilton Antalyaspor
73' Wissel Göztepe Wissel Amilton voor Göztepe
76' Wissel Antalyaspor Wissel Y. Gouffran voor H. Akbunar Antalyaspor
78' Wissel Göztepe Wissel S. Doukara voor M. Erdinç Göztepe
87' Wissel Göztepe Wissel A. Öztürk voor Castro Göztepe
89' Wissel Göztepe Wissel C. Borges voor S. Gürler Göztepe
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Antalyaspor
Opstellingen Göztepe - Antalyaspor
De opstellingen van Göztepe en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Göztepe - Antalyaspor

Göztepe en Antalyaspor treffen elkaar in de 31e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Göztepe en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 1 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Göztepe favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Antalyaspor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Göztepe 2
Winst Antalyaspor 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 16e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 6e plaats.