Nabeschouwing Göztepe - BB Erzurumspor (0-1) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 20 april 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Göztepe het zaterdag 20 april 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen BB Erzurumspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bornova Doğanlar Stadı in İzmir.

Via de Göztepe - BB Erzurumspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - BB Erzurumspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Göztepe en BB Erzurumspor is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 0-1 overwinning voor BB Erzurumspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door T. Antalyalı, waarmee BB Erzurumspor met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van BB Erzurumspor.

LIVE Göztepe - BB Erzurumspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - BB Erzurumspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor H. Arslan BB Erzurumspor
25' Doelpunt BB Erzurumspor Doelpunt T. Antalyalı met assist van E. Başsan BB Erzurumspor 0-1
46' Wissel Göztepe Wissel Y. Öztekin voor Y. Gouffran Göztepe
52' Wissel Göztepe Wissel C. Jerome voor Y. Öztekin Göztepe
63' Wissel BB Erzurumspor Wissel J. Ščuk voor G. Sunu BB Erzurumspor
66' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor İ. Akdağ BB Erzurumspor
73' Wissel Göztepe Wissel A. Ngando voor T. Bingöl Göztepe
76' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Wallace Göztepe
77' Wissel BB Erzurumspor Wissel M. Koné voor İ. Akdağ BB Erzurumspor
78' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor S. Eduok BB Erzurumspor
89' Wissel BB Erzurumspor Wissel S. Tshabalala voor S. Eduok BB Erzurumspor
91' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor C. Jerome Göztepe
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - BB Erzurumspor
Opstellingen Göztepe - BB Erzurumspor
De opstellingen van Göztepe en BB Erzurumspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en BB Erzurumspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Göztepe - BB Erzurumspor

Göztepe en BB Erzurumspor treffen elkaar in de 29e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Göztepe en BB Erzurumspor in de Super Lig vond plaats op 10 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor BB Erzurumspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is BB Erzurumspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Göztepe te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Göztepe. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Göztepe 0
Winst BB Erzurumspor 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 16e positie staat, terwijl we BB Erzurumspor terugvinden op de 17e plaats.