Nabeschouwing Göztepe - Galatasaray (0-1) || Super Lig

Zaterdag 26 januari 2019 - 17:00 uur

In de Super Lig neemt Göztepe het zaterdag 26 januari 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Göztepe - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Galatasaray (0-1)

Het Super Lig duel tussen Göztepe en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Bülent Yildirim geëindigd in een 0-1 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Göztepe kreeg in de 57e minuut een strafschop toegekend, die door C. Borges werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 72 minuten was het S. Gümüş die Galatasaray op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Galatasaray uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Göztepe - Galatasaray
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
16
9
Schoten op doel
1
6
Aanvallen
99
123
Gevaarlijke aanvallen
49
61
Passes
277
365
Overtredingen
17
12
Buitenspel
2
6
Corners
13
3
Wissels
3
3
LIVE Göztepe - Galatasaray 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor L. Gassama Göztepe
38' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor S. Gümüş Galatasaray
57' Penalty gemist Göztepe Penalty gemist C. Borges Göztepe
71' Wissel Göztepe Wissel Y. Öztekin voor S. Gürler Göztepe
71' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Marcão Teixeira Galatasaray
72' Doelpunt Galatasaray Doelpunt S. Gümüş met assist van Mariano Galatasaray 0-1
74' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor A. Biyogo Poko Göztepe
76' Wissel Göztepe Wissel D. Kadah voor C. Borges Göztepe
79' Wissel Galatasaray Wissel R. Donk voor S. İnan Galatasaray
83' Wissel Göztepe Wissel S. Kaya voor H. Akbunar Göztepe
86' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Mariano Galatasaray
89' Wissel Galatasaray Wissel M. Çelik voor S. Gümüş Galatasaray
93' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor D. Kadah Göztepe
94' Wissel Galatasaray Wissel S. Kaya voor S. Feghouli Galatasaray
Opstellingen Göztepe - Galatasaray
De opstellingen van Göztepe en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Göztepe - Galatasaray

Göztepe en Galatasaray treffen elkaar in de 19e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bülent Yildirim en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Göztepe en Galatasaray elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Göztepe 0
Winst Galatasaray 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 11e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Göztepe - Galatasaray Opstelling Göztepe Opstelling Galatasaray Live Göztepe - Galatasaray Live Göztepe - Galatasaray kijken Göztepe - Galatasaray kijken Live Göztepe - Galatasaray stream Göztepe - Galatasaray Fox Sports Nabeschouwing Göztepe - Galatasaray Uitslag Göztepe - Galatasaray Statistieken Göztepe - Galatasaray Super Lig 2018/2019 Göztepe - Galatasaray wedden Göztepe - Galatasaray gokken Göztepe - Galatasaray Unibet