Nabeschouwing Göztepe - Sivasspor (3-3) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 11 mei 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Göztepe het zaterdag 11 mei 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bornova Doğanlar Stadı in İzmir.

Via de Göztepe - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Sivasspor (3-3)

De Super Lig 2018/2019 wedstrijd tussen Göztepe en Sivasspor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door E. Kılınç, waarmee Sivasspor met 0-1 de leiding nam. Göztepe kwam in de 10e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Kadah, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van B. Emir kwam Sivasspor in de 33e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Na 54 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Jerome de 2-2 maakte voor Göztepe. In de 79e minuut moest Göztepe verder met een man minder, nadat Wallace een tweede gele kaart kreeg. Sivasspor kwam op voorsprong nadat M. Demir de 2-3 wist te maken na 80 minuten. Even later in de wedstrijd werd de 3-3 gescoord door A. Ngando van Göztepe,waardoor beide ploegen in de 82e minuut toch weer op gelijke hoogte kwamen te staan.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ali Palabıyık en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Göztepe - Sivasspor 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Sivasspor Doelpunt E. Kılınç Sivasspor 0-1
10' Doelpunt Göztepe Doelpunt D. Kadah met assist van Castro Göztepe 1-1
30' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor A. Biyogo Poko Göztepe
33' Eigen doelpunt Sivasspor Eigen doelpunt B. Emir Sivasspor 1-2
46' Wissel Sivasspor Wissel M. Demir voor E. Kılınç Sivasspor
54' Doelpunt Göztepe Doelpunt C. Jerome met assist van B. Emir Göztepe 2-2
71' Wissel Göztepe Wissel A. Ngando voor L. Gassama Göztepe
72' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Wallace Göztepe
75' Wissel Sivasspor Wissel Z. Erdal voor F. Diabaté Sivasspor
79' Tweede gele kaart Göztepe Tweede gele kaart voor Wallace Göztepe
80' Doelpunt Sivasspor Doelpunt M. Demir Sivasspor 2-3
82' Doelpunt Göztepe Doelpunt A. Ngando met assist van C. Jerome Göztepe 3-3
86' Wissel Göztepe Wissel A. Öztürk voor C. Jerome Göztepe
91' Wissel Sivasspor Wissel S. Rybalka voor Ö. Hurmacı Sivasspor
96' Wissel Göztepe Wissel C. Borges voor T. Bingöl Göztepe
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Sivasspor
Opstellingen Göztepe - Sivasspor
De opstellingen van Göztepe en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Hakan Keleş
Voorbeschouwing Göztepe - Sivasspor

Göztepe en Sivasspor treffen elkaar in de 32e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Göztepe en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 8 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Göztepe favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Sivasspor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Göztepe 2
Winst Sivasspor 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 15e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 12e plaats.