Nabeschouwing Kasımpaşa - BB Erzurumspor (2-1) || Super Lig

Zondag 7 april 2019 - 12:30 uur

In de Super Lig neemt Kasımpaşa het zondag 7 april 2019 om 12:30 uur in eigen huis op tegen BB Erzurumspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdogan Stadyumu (Istanbul) in Istanbul.

Via de Kasımpaşa - BB Erzurumspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - BB Erzurumspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en BB Erzurumspor is onder leiding van scheidsrechter Zorbay Küçük geëindigd in een 2-1 overwinning voor Kasımpaşa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door F. Koita, waarmee Kasımpaşa met 1-0 de leiding nam. BB Erzurumspor kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Eduok, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 76e minuut zette F. Koita zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Kasımpaşa de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Zorbay Küçük, waardoor Kasımpaşa dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Kasımpaşa - BB Erzurumspor
Goals
2
1
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
19
13
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
86
99
Gevaarlijke aanvallen
62
61
Passes
373
530
Overtredingen
15
11
Buitenspel
2
0
Corners
6
4
Wissels
3
3
LIVE Kasımpaşa - BB Erzurumspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - BB Erzurumspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt F. Koita met assist van L. Sadiku Kasımpaşa 1-0
46' Wissel BB Erzurumspor Wissel H. Arslan voor L. Gör BB Erzurumspor
53' Wissel Kasımpaşa Wissel Karim Hafez voor H. Hajradinović Kasımpaşa
59' Wissel BB Erzurumspor Wissel G. Sunu voor M. Koné BB Erzurumspor
61' Doelpunt BB Erzurumspor Doelpunt S. Eduok BB Erzurumspor 1-1
66' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor J. Ščuk BB Erzurumspor
68' Wissel Kasımpaşa Wissel V. Sarı voor L. Sadiku Kasımpaşa
76' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt F. Koita met assist van Trézéguet Kasımpaşa 2-1
84' Wissel BB Erzurumspor Wissel K. Opseth voor J. Ščuk BB Erzurumspor
95' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor V. Sarı Kasımpaşa
96' Wissel Kasımpaşa Wissel Ö. Çek voor Trézéguet Kasımpaşa
Opstellingen Kasımpaşa - BB Erzurumspor
De opstellingen van Kasımpaşa en BB Erzurumspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en BB Erzurumspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Mustafa Denizli
Wissels Kasımpaşa
# Speler Pos.
34 Eray Birniçan K
88 Veysel Sarı V
35 Uğurcan Yazğılı V
45 Karim Hafez Ramadan V
17 Hasan Bilal V
60 Özgür Çek V
21 Abdul Rahman Khalili M
26 İlhan Depe M
77 Azad Toptik A
18 Stipe Perica A
Formatie 4-2-3-1
Coach Hamza Hamzaoğlu
Voorbeschouwing Kasımpaşa - BB Erzurumspor

Kasımpaşa en BB Erzurumspor treffen elkaar in de 27e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zorbay Küçük en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kasımpaşa en BB Erzurumspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Kasımpaşa 0
Winst BB Erzurumspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 12e positie staat, terwijl we BB Erzurumspor terugvinden op de 17e plaats.

Tags
Kasımpaşa - BB Erzurumspor Opstelling Kasımpaşa Opstelling BB Erzurumspor Live Kasımpaşa - BB Erzurumspor Live Kasımpaşa - BB Erzurumspor kijken Kasımpaşa - BB Erzurumspor kijken Live Kasımpaşa - BB Erzurumspor stream Kasımpaşa - BB Erzurumspor Fox Sports Nabeschouwing Kasımpaşa - BB Erzurumspor Uitslag Kasımpaşa - BB Erzurumspor Statistieken Kasımpaşa - BB Erzurumspor Super Lig 2018/2019 Kasımpaşa - BB Erzurumspor wedden Kasımpaşa - BB Erzurumspor gokken Kasımpaşa - BB Erzurumspor Unibet