Nabeschouwing Konyaspor - Rizespor (0-2) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 16 maart 2019 - 11:30 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Konyaspor het zaterdag 16 maart 2019 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Rizespor (0-2)

Het Super Lig duel tussen Konyaspor en Rizespor is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rizespor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Rizespor kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van V. Muriqi. Rizespor vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Samu op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut moest Konyaspor verder met een man minder nadat A. Umar een rode kaart had gekregen. Het lukte Rizespor in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Rizespor.

LIVE Konyaspor - Rizespor 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Rizespor Doelpunt V. Muriqi Rizespor 0-1
16' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor M. Çağıran Rizespor
17' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor V. Findikli Konyaspor
46' Wissel Konyaspor Wissel A. Jahović voor A. Hadžiahmetović Konyaspor
52' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor A. Durak Rizespor
59' Wissel Konyaspor Wissel P. Hurtado voor M. Akçay Konyaspor
61' Wissel Rizespor Wissel M. Moroziuk voor A. Durak Rizespor
68' Doelpunt Rizespor Doelpunt Samu met assist van V. Muriqi Rizespor 0-2
76' Wissel Rizespor Wissel N. Skubic voor Rizespor
76' Rode kaart Konyaspor Rode kaart voor A. Umar A. Chahechouhe Konyaspor
89' Wissel Rizespor Wissel P. Nakoulma voor Samu Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Rizespor
Opstellingen Konyaspor - Rizespor
De opstellingen van Konyaspor en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Konyaspor - Rizespor

Konyaspor en Rizespor treffen elkaar in de 26e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Konyaspor en Rizespor in de Super Lig vond plaats op 21 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Konyaspor favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Rizespor slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Konyaspor 6
Winst Rizespor 2
Gelijkspel 7
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 5e positie staat, terwijl we Rizespor terugvinden op de 11e plaats.