Nabeschouwing Rizespor - Alanyaspor (1-1) || Super Lig

Zaterdag 15 december 2018 - 11:30 uur

In de Super Lig neemt Rizespor het zaterdag 15 december 2018 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Rizespor - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Alanyaspor (1-1)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Rizespor en Alanyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door J. Fernándes, waarmee Alanyaspor met 0-1 de leiding nam. Rizespor kreeg via M. Saadane in de 51e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Cüneyt Çakιr de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte V. Muriqi namens Rizespor in de 56e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Alanyaspor kreeg een penalty toegewezen in de 77e minuut, die werd genomen door J. Fernándes. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-1 op het scorebord bleef staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Rizespor - Alanyaspor
Goals
1
1
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
16
16
Schoten op doel
8
6
Aanvallen
122
107
Gevaarlijke aanvallen
101
72
Passes
397
287
Overtredingen
19
17
Buitenspel
3
1
Corners
9
5
Wissels
3
3
LIVE Rizespor - Alanyaspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor C. Gülselam Alanyaspor
31' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Rick Boldrin Rizespor
42' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt J. Fernándes met assist van C. Alkılıç Alanyaspor 0-1
51' Penalty gemist Rizespor Penalty gemist M. Saadane Rizespor
52' Wissel Rizespor Wissel M. Fink voor K. Altınay Rizespor
56' Doelpunt Rizespor Doelpunt V. Muriqi met assist van D. Petrucci Rizespor 1-1
70' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor M. Fink Rizespor
74' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor M. Saadane Rizespor
77' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor J. Brabec Rizespor
77' Penalty gemist Alanyaspor Penalty gemist J. Fernándes Alanyaspor
80' Wissel Rizespor Wissel S. Koç voor Rick Boldrin Rizespor
81' Wissel Alanyaspor Wissel G. Maniatis voor L. Villafáñez Alanyaspor
84' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor G. Tzavellas Alanyaspor
85' Wissel Rizespor Wissel R. Yalçın voor A. Durak Rizespor
86' Wissel Alanyaspor Wissel H. Ayaroğlu voor J. Fernándes Alanyaspor
90' Wissel Alanyaspor Wissel Welinton voor C. Alkılıç Alanyaspor
93' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor F. NSakala Alanyaspor
Opstellingen Rizespor - Alanyaspor
De opstellingen van Rizespor en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Okan Buruk
Formatie 4-2-3-1
Coach Ali Rıza Sergen Yalçın
Voorbeschouwing Rizespor - Alanyaspor

Rizespor en Alanyaspor treffen elkaar in de 16e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rizespor en Alanyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Rizespor 0
Winst Alanyaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rizespor op een 18e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 14e plaats.

Tags
Rizespor - Alanyaspor Opstelling Rizespor Opstelling Alanyaspor Live Rizespor - Alanyaspor Live Rizespor - Alanyaspor kijken Rizespor - Alanyaspor kijken Live Rizespor - Alanyaspor stream Rizespor - Alanyaspor Fox Sports Nabeschouwing Rizespor - Alanyaspor Uitslag Rizespor - Alanyaspor Statistieken Rizespor - Alanyaspor Super Lig 2018/2019 Rizespor - Alanyaspor wedden Rizespor - Alanyaspor gokken Rizespor - Alanyaspor Unibet