Nabeschouwing Rizespor - Trabzonspor (2-3) || Super Lig

Vrijdag 24 mei 2019 - 20:00 uur

In de Super Lig neemt Rizespor het vrijdag 24 mei 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Trabzonspor (2-3)

Het Super Lig duel tussen Rizespor en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Yasar Kemal Ugurlu geëindigd in een 2-3 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Rick Boldrin, waarmee Rizespor met 1-0 de leiding nam. Trabzonspor kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Rodallega, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van D. Melnjak kwam Trabzonspor in de 24e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Na 43 minuten werd de voorsprong voor Trabzonspor vergroot nadat A. Ömür de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Rizespor dat in de 65e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat V. Muriqi de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Yasar Kemal Ugurlu en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Trabzonspor.

Wedstrijdstatistieken Rizespor - Trabzonspor
Goals
2
3
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
20
21
Schoten op doel
5
8
Aanvallen
95
94
Gevaarlijke aanvallen
79
63
Passes
480
404
Overtredingen
12
6
Buitenspel
2
1
Corners
7
6
Wissels
3
3
LIVE Rizespor - Trabzonspor 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Rizespor Doelpunt Rick Boldrin met assist van V. Muriqi Rizespor 1-0
20' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt H. Rodallega met assist van A. Nwakaeme Trabzonspor 1-1
22' Wissel Trabzonspor Wissel C. Ekuban voor J. Sosa Trabzonspor
24' Eigen doelpunt Trabzonspor Eigen doelpunt D. Melnjak Trabzonspor 1-2
43' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Ömür met assist van A. Nwakaeme Trabzonspor 1-3
46' Wissel Rizespor Wissel A. Umar voor M. Çağıran Rizespor
65' Doelpunt Rizespor Doelpunt V. Muriqi met assist van Rick Boldrin Rizespor 2-3
73' Wissel Rizespor Wissel M. Saymak voor A. Chahechouhe Rizespor
84' Wissel Rizespor Wissel M. Aberhoune voor A. Okechukwu Rizespor
89' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor F. Novák Trabzonspor
93' Wissel Trabzonspor Wissel Z. Touré voor Y. Yazıcı Trabzonspor
95' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Rick Boldrin Rizespor
95' Wissel Trabzonspor Wissel M. Akpınar voor H. Rodallega Trabzonspor
Opstellingen Rizespor - Trabzonspor
De opstellingen van Rizespor en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rizespor - Trabzonspor

Rizespor en Trabzonspor treffen elkaar in de 34e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yasar Kemal Ugurlu en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rizespor en Trabzonspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Rizespor 0
Winst Trabzonspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rizespor op een 10e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rizespor - Trabzonspor Opstelling Rizespor Opstelling Trabzonspor Live Rizespor - Trabzonspor Live Rizespor - Trabzonspor kijken Rizespor - Trabzonspor kijken Live Rizespor - Trabzonspor stream Rizespor - Trabzonspor Fox Sports Nabeschouwing Rizespor - Trabzonspor Uitslag Rizespor - Trabzonspor Statistieken Rizespor - Trabzonspor Super Lig 2018/2019 Rizespor - Trabzonspor wedden Rizespor - Trabzonspor gokken Rizespor - Trabzonspor Unibet