Nabeschouwing Sivasspor - Galatasaray (4-3) || Super Lig 2018/2019

Vrijdag 24 mei 2019 - 20:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Sivasspor het vrijdag 24 mei 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Galatasaray (4-3)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Zorbay Küçük geëindigd in een 4-3 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Galatasaray kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van M. Linnes. Galatasaray vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Çelik op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut wist Sivasspor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Rybalka.

Na 46 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat H. Arslan de 2-2 maakte voor Sivasspor. Sivasspor leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 77 minuten op voorsprong na een goal van S. Rybalka: 3-2. In de 79e minuut was het A. Koné van Sivasspor wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Galatasaray mocht M. Çelik in de 82e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 4-3.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Zorbay Küçük en eindigde de wedstrijd dus met een 4-3 stand in het voordeel van Sivasspor.

LIVE Sivasspor - Galatasaray 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Galatasaray Doelpunt M. Linnes met assist van R. Donk Galatasaray 0-1
34' Doelpunt Galatasaray Doelpunt M. Çelik met assist van M. Linnes Galatasaray 0-2
41' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Ö. Hurmacı Sivasspor
43' Doelpunt Sivasspor Doelpunt S. Rybalka Sivasspor 1-2
46' Doelpunt Sivasspor Doelpunt H. Arslan Sivasspor 2-2
46' Wissel Galatasaray Wissel H. Onyekuru voor Badou NDiaye Galatasaray
55' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor H. Onyekuru Galatasaray
57' Wissel Galatasaray Wissel Ö. Bayram voor E. Taşdemir Galatasaray
58' Wissel Sivasspor Wissel A. Koné voor M. Demir Sivasspor
65' Wissel Sivasspor Wissel G. Torje voor E. Yeşilyurt Sivasspor
67' Wissel Sivasspor Wissel P. Papp voor David Braz Sivasspor
75' Wissel Galatasaray Wissel A. Çalık voor Y. Akgün Galatasaray
77' Doelpunt Sivasspor Doelpunt S. Rybalka met assist van Ö. Hurmacı Sivasspor 3-2
79' Doelpunt Sivasspor Doelpunt A. Koné Sivasspor 4-2
82' Doelpunt Galatasaray Doelpunt M. Çelik met assist van Ö. Bayram Galatasaray 4-3
89' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor S. Rybalka Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Galatasaray
Opstellingen Sivasspor - Galatasaray
De opstellingen van Sivasspor en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Hakan Keleş
Formatie 4-1-4-1
Coach Fatih Terim
Voorbeschouwing Sivasspor - Galatasaray

Sivasspor en Galatasaray treffen elkaar in de 34e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zorbay Küçük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 23 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 17 keer wist de ploeg van Sivasspor te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Sivasspor. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sivasspor 4
Winst Galatasaray 17
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 14e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.