Nabeschouwing Trabzonspor - Kayserispor (4-2) || Super Lig 2018/2019

Maandag 6 mei 2019 - 19:30 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Trabzonspor het maandag 6 mei 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Kayserispor (4-2)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Fırat Aydınus geëindigd in een 4-2 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door J. Sosa, waarmee Trabzonspor met 1-0 de leiding nam. Trabzonspor vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Yazıcı op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 32e minuut wist Kayserispor de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via H. Acar.

Na 64 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat H. Acar de 2-2 maakte voor Kayserispor. Trabzonspor leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 65 minuten op voorsprong na een goal van A. Ömür: 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 84e minuut en kwam op naam te staan van Trabzonspor speler F. Novák, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Fırat Aydınus en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Trabzonspor.

LIVE Trabzonspor - Kayserispor 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt J. Sosa Trabzonspor 1-0
20' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Y. Yazıcı Trabzonspor 2-0
32' Doelpunt Kayserispor Doelpunt H. Acar met assist van A. Kravets Kayserispor 2-1
38' Wissel Kayserispor Wissel M. Yıldırım voor S. Lung Kayserispor
48' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor A. Kravets Kayserispor
51' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Y. Yazıcı Trabzonspor
52' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor M. Hosseini Trabzonspor
58' Wissel Trabzonspor Wissel C. Ekuban voor V. Amiri Trabzonspor
64' Doelpunt Kayserispor Doelpunt H. Acar met assist van Silvestre Varela Kayserispor 2-2
65' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Ömür met assist van A. Nwakaeme Trabzonspor 3-2
69' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor T. Chery Kayserispor
69' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor D. Türüç Kayserispor
75' Wissel Trabzonspor Wissel O. Şahan voor H. Rodallega Trabzonspor
81' Wissel Kayserispor Wissel A. Gyan voor Silvestre Varela Kayserispor
81' Wissel Kayserispor Wissel B. Başacıkoğlu voor Ş. Çinaz Kayserispor
84' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt F. Novák met assist van A. Ömür Trabzonspor 4-2
88' Wissel Trabzonspor Wissel M. Akpınar voor A. Ömür Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Kayserispor
Opstellingen Trabzonspor - Kayserispor
De opstellingen van Trabzonspor en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.