Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe (2-1) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 9 maart 2019 - 17:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt İstanbul Başakşehir het zaterdag 9 maart 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe (2-1)

Het Super Lig duel tussen İstanbul Başakşehir en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Hüseyin Göçek geëindigd in een 2-1 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Robinho, waarmee İstanbul Başakşehir met 1-0 de leiding nam. Fenerbahçe kwam in de 73e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Soldado, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette S. Napoleoni zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee İstanbul Başakşehir de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hüseyin Göçek, waardoor İstanbul Başakşehir dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel J. Attamah voor S. Taşçı İstanbul Başakşehir
18' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt Robinho İstanbul Başakşehir 1-0
41' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor T. Arslan Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Ekici voor E. Elmas Fenerbahçe
69' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Aziz Fenerbahçe
70' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Valbuena voor Jaílson Fenerbahçe
73' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Soldado Fenerbahçe 1-1
77' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel S. Napoleoni voor A. Turan İstanbul Başakşehir
79' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Robinho İstanbul Başakşehir
83' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt S. Napoleoni met assist van Marcio Mossoró İstanbul Başakşehir 2-1
85' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Frey voor M. Valbuena Fenerbahçe
86' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor E. Belözoğlu İstanbul Başakşehir
87' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel E. Adebayor voor Marcio Mossoró İstanbul Başakşehir
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe
De opstellingen van İstanbul Başakşehir en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbul Başakşehir gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.