Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Antalyaspor (2-0) || Super Lig

Zondag 1 december 2019 - 14:30 uur

In de Super Lig neemt İstanbul Başakşehir het zondag 1 december 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Basaksehir Fatih Terim Stadium in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Antalyaspor (2-0)

Het Super Lig duel tussen İstanbul Başakşehir en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Serkan Tokat geëindigd in een 2-0 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door G. Clichy, waarmee İstanbul Başakşehir met 1-0 de leiding nam. İstanbul Başakşehir vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Aleksic op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor İstanbul Başakşehir.

Wedstrijdstatistieken İstanbul Başakşehir - Antalyaspor
Goals
2
0
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
9
13
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
99
109
Gevaarlijke aanvallen
76
67
Passes
464
469
Overtredingen
16
18
Buitenspel
2
2
Corners
7
2
Wissels
3
2
LIVE İstanbul Başakşehir - Antalyaspor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Charles Antalyaspor
17' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor E. Crivelli İstanbul Başakşehir
46' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Aleksic voor B. Ozcan İstanbul Başakşehir
58' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel K. Frei voor A. Behich İstanbul Başakşehir
59' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor D. Angelo Antalyaspor
60' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt G. Clichy met assist van E. Elia İstanbul Başakşehir 1-0
63' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt D. Aleksic met assist van G. Clichy İstanbul Başakşehir 2-0
66' Wissel Antalyaspor Wissel G. Blanco voor H. Ozmert Antalyaspor
78' Wissel Antalyaspor Wissel Fredy voor A. Chahechouhe Antalyaspor
85' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel A. Turan voor E. Elia İstanbul Başakşehir
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Antalyaspor
De opstellingen van İstanbul Başakşehir en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbul Başakşehir gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Okan Buruk
Voorbeschouwing İstanbul Başakşehir - Antalyaspor

İstanbul Başakşehir en Antalyaspor treffen elkaar in de 13e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serkan Tokat en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat İstanbul Başakşehir en Antalyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst İstanbul Başakşehir 0
Winst Antalyaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel İstanbul Başakşehir op een 5e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
İstanbul Başakşehir - Antalyaspor Opstelling İstanbul Başakşehir Opstelling Antalyaspor Live İstanbul Başakşehir - Antalyaspor Live İstanbul Başakşehir - Antalyaspor kijken İstanbul Başakşehir - Antalyaspor kijken Live İstanbul Başakşehir - Antalyaspor stream İstanbul Başakşehir - Antalyaspor Fox Sports Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Antalyaspor Uitslag İstanbul Başakşehir - Antalyaspor Statistieken İstanbul Başakşehir - Antalyaspor Super Lig 2019/2020 İstanbul Başakşehir - Antalyaspor wedden İstanbul Başakşehir - Antalyaspor gokken İstanbul Başakşehir - Antalyaspor Unibet