Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Alanyaspor (3-1) || Super Lig 2018/2019

Maandag 4 maart 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Akhisar Belediyespor het maandag 4 maart 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Spor Toto Akhisar Belediye Stadı in Akhisar.

Via de Akhisar Belediyespor - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Alanyaspor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Akhisar Belediyespor en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Serkan Tokat geëindigd in een 3-1 overwinning voor Akhisar Belediyespor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van M. Lukač zette Alanyaspor op een 0-1 voorsprong in de 65e minuut van de wedstrijd. Akhisar Belediyespor kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Z. Yavru, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette B. Kısa zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Akhisar Belediyespor de leiding in de wedstrijd nam.

Na 87 minuten werd de voorsprong voor Akhisar Belediyespor vergroot nadat Z. Yavru de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Akhisar Belediyespor.

LIVE Akhisar Belediyespor - Alanyaspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhisar Belediyespor - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor C. Gülselam Alanyaspor
64' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel R. Rotman voor Josué Akhisar Belediyespor
64' Wissel Alanyaspor Wissel I. Sackey voor L. Villafáñez Alanyaspor
65' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor R. Rotman Akhisar Belediyespor
65' Eigen doelpunt Alanyaspor Eigen doelpunt M. Lukač Alanyaspor 0-1
68' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel B. Kısa voor A. Sissoko Akhisar Belediyespor
74' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt Z. Yavru met assist van O. Ayık Akhisar Belediyespor 1-1
77' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt B. Kısa met assist van Hélder Barbosa Akhisar Belediyespor 2-1
82' Wissel Alanyaspor Wissel C. Alkılıç voor O. Tufan Alanyaspor
84' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel A. Vršajević voor O. Ayık Akhisar Belediyespor
86' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Djalma Alanyaspor
87' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt Z. Yavru Akhisar Belediyespor 3-1
88' Wissel Alanyaspor Wissel H. Ayaroğlu voor C. Gülselam Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Akhisar Belediyespor - Alanyaspor
Opstellingen Akhisar Belediyespor - Alanyaspor
De opstellingen van Akhisar Belediyespor en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhisar Belediyespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.