Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Besiktas (0-3) || Super Lig 2018/2019

Vrijdag 18 januari 2019 - 18:30 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Akhisar Belediyespor het vrijdag 18 januari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Besiktas.

Via de Akhisar Belediyespor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Besiktas (0-3)

Het Super Lig duel tussen Akhisar Belediyespor en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Ümit Öztürk geëindigd in een 0-3 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door D. Toköz, waarmee Beşiktaş met 0-1 de leiding nam. Beşiktaş vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Gönül op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut volgde een derde treffer van Beşiktaş, waarmee C. Larin zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 81 minuten deed S. Cikalleshi iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Akhisar Belediyespor werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Akhisar Belediyespor echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-3 winst voor Besiktas.

LIVE Akhisar Belediyespor - Besiktas 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhisar Belediyespor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt D. Toköz met assist van A. Ljajić Beşiktaş 0-1
25' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor E. Manu Akhisar Belediyespor
28' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor G. Medel Beşiktaş
36' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Ricardo Quaresma Beşiktaş
46' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel S. Cikalleshi voor J. Bokila Akhisar Belediyespor
48' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt G. Gönül met assist van Ricardo Quaresma Beşiktaş 0-2
50' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor C. Erkin Beşiktaş
64' Wissel Beşiktaş Wissel C. Larin voor B. Yılmaz Beşiktaş
66' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Miguel Lopes Akhisar Belediyespor
71' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel Hélder Barbosa voor E. Manu Akhisar Belediyespor
76' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt C. Larin met assist van A. Ljajić Beşiktaş 0-3
79' Wissel Beşiktaş Wissel O. Özyakup voor A. Ljajić Beşiktaş
81' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt S. Cikalleshi met assist van A. Vršajević Akhisar Belediyespor 1-3
84' Wissel Beşiktaş Wissel A. Hutchinson voor G. Medel Beşiktaş
86' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel O. Ayık voor A. Vršajević Akhisar Belediyespor
86' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor D. Vida Beşiktaş
88' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Hélder Barbosa Akhisar Belediyespor
Video hoogtepunten en samenvatting Akhisar Belediyespor - Besiktas
Opstellingen Akhisar Belediyespor - Besiktas
De opstellingen van Akhisar Belediyespor en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhisar Belediyespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.